Position: sygdoms > HIV/ADIS >

behandling for en buet ryg

   Krumning af rygsøjlen , også kendt som skoliose , er som regel opdaget , mens et barn er stadig i ungdomsårene . Abnormaliteter bliver mere mærkbar i løbet af en vækst Spurt . Når diagnosen er blevet bekræftet, behandlingsmuligheder er nødt til at blive udforsket. Den måde rygsøjlen er svungne og væksten modenhed af patienten tages i betragtning ved fastsættelsen af den bedste fremgangsmåde muligheder for behandling

Tilbage Seler


En metode til behandling er tilbage afstivning . Det primære mål for en back bandage er at stoppe udviklingen af buede af rygsøjlen. Denne behandling vil ikke ændre krumning , der allerede er på plads . Som krumning finder sted i løbet af vækststadium er forfriskende fortsatte , indtil barnet har afsluttet voksende .

To typer af seler anvendes. Den thoracolumbale sakrale ortose , også kendt som TLSO , sætter tre -punkts pres på det område, som rygsøjlen , der er krummer for at forhindre progression . Har barnet bære denne skinnen under tøj, der passer løst og for 23- timers perioder . Når barnet er svømning eller dyrke sport , skal du fjerne skinnen . Charleston skinne lægger mere pres på rygsøjlen og arbejder for at bøje barnet mod retningen af kurven . Placer denne bandage om barnet kun om natten under søvn .

Surgery


Kirurgi er ofte nødvendigt at behandle en buet ryg . Denne type operation er risici . Der er en masse af det eksponerede område og en række af muskler er strippet under operationen. En anden risiko er for stor blodtab . Donere blod eller har barnet donere blod , så hvis der er blodtab , udskiftning blodet er fra familiemedlemmer eller fra dem selv .

Hospitalet ophold er normalt et sted mellem fire og syv dage. Patienter kan begynde at bevæge sig rundt inden for to til tre dage . Barnet kan se at vende tilbage til skolen inden for to til fire uger . Begrænse sit aktivitet , mens knoglen er fusing . Rygsøjlen bør holdes så immobile som muligt, så at de rette fusing finder sted . Hold bøjning og vride til et minimum i løbet af de første tre måneder efter operationen . Løft bør også holdes på et minimum . En ryg bandage kan være nødvendigt for en kort periode efter operationen .

Begræns fysisk kontakt aktiviteter eller aktiviteter, krukke kroppen i 6 til 12 måneder . Lægen vil overvåge fusionsprocessen med Xrays og eksaminer for et til to år efter operationen . Ingen anden behandling er nødvendig , når knoglen er helt smeltet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------