Position: sygdoms > HIV/ADIS >

behandling for hårtab i en kvinde

   Ifølge den amerikanske Hårtab Association , 40 procent af hårtab syge i USA er kvinder . Kvindelige hårtab kan være ødelæggende og følelsesmæssigt ødelæggende for dem, der lider af det, men tilgængelige behandlingsmuligheder kan bringe genvækst

Typer af Hårtab


Alopeci , som er den medicinske betegnelse for hårtab , kan være enten midlertidig eller langvarig . Midlertidig hårtab kan være forårsaget af stress , kost eller hormonel ubalance eller foranlediget af en medicinsk behandling såsom kemoterapi . Langsigtet hårtab er ofte genetiske eller kan være resultatet af en lang række sygdomme i kroppen.

Behandling Tips


Kvinder , der påbegynder behandling på det tidligst starten af hårtab vil se de bedste resultater. Langvarig hårtab kan ødelægge hårsækkene , hvilket gør det vanskeligt for hår til at regrow .

Minoxidil


Minoxidil er i øjeblikket den eneste FDA-godkendte behandling af kvindelige mønster hårtab . Kvinder bør bruge den aktuelle 2 procent koncentration af minoxidil løsning , da de 5 procent løsning, der markedsføres for mænd , er ikke blevet grundigt undersøgt hos kvinder .

androgen receptor -hæmmere

Da androgener er ansvarlige for hårtab , i nogle tilfælde medicin , der blokerer produktionen af disse kan være gavnligt. Lægemidler såsom Tagament og Aldacetone , som anvendes i behandlingen af gastrointestinale ulcera og højt blodtryk , kan også anvendes til at bremse produktionen af androgener i binyrerne og æggestokke .

Naturmedicin

Daglig kosttilskud af Savpalme , brændenælde rod , og dong quai er naturlige alternativer til at mindske hårtab og øge genvækst . Disse tillæg reducere mængden af dihydrotestosteron ( DHT ) , som er produceret af kroppen og kan være ansvarlig for hårtab .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------