Position: sygdoms > HIV/ADIS >

diabetiske kostvaner, der er lavt sukkerindhold

   Kontrollere mængden af sukker du spiser er primært at planlægge en diabetes diæt , om du har type 1 -diabetes og tage insulin injektioner eller type 2 diabetes og administrere din diabetes udelukkende gennem en lav-sukker diæt . Fordi diabetes påvirker din krops evne til at nedbryde sukker , en lav-sukker diæt reducerer belastningen på din endokrine system og giver din krop det brændstof for at fungere ordentligt

Valg Foods


Valg sunde fødevarer er den mest effektive måde at starte en lav-sukker diæt . Vælg den sundeste mulige versioner af sukker eller simple kulhydrater ( som frugt ) og stivelse eller komplekse kulhydrater ( som hele kerner og bønner ) . Undgå sukker , der har begrænset næringsværdi eller blot tomme kalorier , og tilfredsstille din trang til søde sager ved at spise frugt , frosne yoghurt eller en sukker-fri slik eller cookie . Spise en kost, der er høj i fiber og enkeltumættet og flerumættet fedt , ligesom olivenolie og nødder , vil også hjælpe din krop bedre at opretholde blodsukker og et sundt hjerte .

Udveksling Foods


Fordi en afbalanceret diabetisk kost er så vigtig , mange mennesker bruger udveksling systemer til at finde ud af at balancere deres kost , når de spiser en bestemt fødevare . Exchange systemer giver dig mulighed for at erstatte en fødevare, der har en lige mængde kulhydrater med en anden fødevare , der er en del af din lavt sukkerindhold kost planen. Kulhydrater omsættes til sukker i blodet , så udveksling af fødevarer dybest set betyder at tælle de kulhydrater i disse levnedsmidler og udveksle fødevarer, der har lige store mængder af kulhydrater , fordi de vil påvirke blodsukkeret på samme måde . Du kan erstatte stivelse , frugt , kød og fedt til hinanden , så længe de har samme mængde kulhydrater for en udveksling : 15 gram . For eksempel kan et stykke frugt ombyttet med en portion af brød .

portionsstørrelser


Portion kontrol er en anden vigtig komponent til en lav-sukker diæt . Kontrollér altid servering størrelser på korn og andre boksede produkter for at sikre , at du ikke spiser mere end den mængde kulhydrater opført for en portion , og del alle dine mad , før du spiser for at undgå utilsigtet overspisning . Portionsanretning snacks er særligt vigtigt. Mens mange diætister anbefale at spise en snack i morgen , eftermiddag og aften , sørge for at vælge en ordentlig portion af mad til snack , inden du spiser det , og begrænse snack til anrettede beløb .

madplaner

Planlæg en regelmæssig spiser tidsplan for din diabetes diæt hjælp til at administrere dit blod-sukker niveauet . Tal med din læge og diætist om, hvornår der er bedst for dig at spise , og hvad dit mål blod-sukker niveau bør før og efter måltider , samt hvordan man justerer insulin i henhold til dit blod-sukker niveau, hvis du bruger insulin indsprøjtninger til at styre din diabetes . Også tale med din læge og diætist om at udvikle en øvelse rutine at bruge sammen med din lavt sukkerindhold kost til at kontrollere blodsukkeret , da justeringer af din snack tidsplan eller insulin injektioner kan være nødvendig.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------