Position: sygdoms > HIV/ADIS >

fødevarer, der forårsager mavesår smerte

   Den mest almindelige årsag til sår er en bakterie kaldet H. pylori . Infektion med H. pylori ofte resulterer i forværring af slimhinden forårsager smerter i maven . Mens specialiserede behandlinger er nødvendige for at helbrede sår , kan kostændringer gøres til midlertidigt at mindske ulcus smerte

Betydning


En mavesår er hovedsagelig et sår i maven . Hvis såret er udsat for mavesyre det forårsager smerte . Faldende cigaretrygning og visse fødevarer kan styre frigivelsen af mavesyre .

Acid stigende Foods


fødevarer, der øger mavesyre er kaffe , te , cayenne peber og alkohol . Enkeltpersoner lejlighedsvis har en intolerance over for sure frugter , som f. eks appelsiner eller tomater .

Fiber


Fiber hjælper med at falde syreproduktionen ved at skubbe maveindhold gennem fordøjelsessystemet . Fødevarer med højt fiber omfatter hele korn , korn og grøntsager såsom selleri , gulerødder og broccoli .

tilstrækkelige næringsstoffer

For sår til at helbrede , er tilstrækkelig ernæring nødvendig. Det er vigtigt at følge USDA 's MyPyramid kostanbefalinger samt tage en daglig multi-vitamin .

Andre Behandlinger

mavesår er almindeligt kureres med ordination af antibiotika . Sår , der forekommer i store eller tyndtarmen kan kræve operation .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------