Position: sygdoms > HIV/ADIS >

forskelle mellem forgifte eg & Poison Ivy

   De planter , der forårsager Poison Ivy og gift eg begge indeholder en olie kendt som urushiol , som kan forårsage en allergisk reaktion, når det kommer i kontakt med huden . Du kan få denne reaktion fra direkte , indirekte , eller i luften kontakt med olie, så det er vigtigt at lære at identificere og undgå Poison Ivy og gift eg . Den væsentligste forskel mellem disse anlæg er i deres udseende

Vækst


Poison Ivy vokser som en lav busk eller som en vinstok ( ofte ved hjælp af et træ for støtte ) . Poison eg er en busk .

Blomster


Poison Ivy og eg planterne vokser blomster i foråret , og planterne selv kan gøre en rødlig farve i efteråret . Poison Ivy undertiden også vokser en bær-lignende frugt i efteråret .

Leaves of Three


Både Poison Ivy og gift eg har klynger af tre blade på hver stængel , og den midterste blade er længere end de to andre . Den Poison Ivy Bladene har tre point hver , mens giften egeblade har lidt mere takkede kanter .

Udvikling af en Udslæt

Selv om der normalt tager mere end en eksponeringsværdi for urushiol for en person at opleve og allegic reaktion , følsomhed til olie sædvanligvis aftager med alderen .

Historie

Ifølge Poison Ivy , Oak , og Sumac Informationscenter hjemmeside , kaptajn John Smith skabte begrebet " Poison Ivy "i 162C , mens David Douglas opdaget gift eg ( Douglas Fir er også opkaldt efter ham ) .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------