Position: sygdoms > HIV/ADIS >

hjem afhjælpe for ringen for ørerne efter at være på høje klubber

   Betingelsen for ringen ører kaldes tinnitus . Det er ofte forårsaget af eksponering for høje lyde som f. eks høj musik på en klub . Ringen kan forårsage depression , stress , svimmelhed , og et svagt immunsystem . Tinnitus normalt går væk på sig selv, men der er flere måder at behandle det for at minimere ubehaget ved ringen ører

Du skal bruge: .
ibuprofen eller naproxen
Stille og private beliggenhed .

Renlighed Ører


Fjern eventuelle ørevoks . Sommetider ringen ører er et symptom på ørevoks oprustning . Øredråber er tilgængelige til at opløse voks .

Spis sundt


afstå fra at spise fødevarer med højt indhold natrium -eller drikke koffeinholdige drikkevarer og alkohol , som kan ændre sammensætningen af væsker i øret , hvilket resulterer i hævelse og tryk oprustning . I stedet spiser fødevarer rige på vitamin B12 som æg , kød , fjerkræ og fisk . Vegetarer og veganere kan tage vitamin B12 tilskud. Forskere fra University of Michigan fandt, at 47 procent af folk med tinnitus også blev anset for at være mangelfuld i vitamin B12 .

Hvis du ikke har andre helbredsproblemer , ikke tager medicin . Ifølge David Marty , MD , en otolaryngologist og forfatter til The Ear bog , der tager aspirin kan gøre tilstanden værre . Bivirkninger af andre anti-inflammatoriske lægemidler kan også forårsage tinnitus .

Undgå kraftig støj


Undgå udsættelse for kraftig støj . Afstå fra at deltage klubber og rockkoncerter , eller bære ørepropper har til formål at dæmpe den høje ende støj, som kan beskadige de følsomme øre membraner . I stedet kan du slappe af med musik på et lavt niveau , som kan gøre den ringende mindre mærkbar . Bær passende høreværn , hvis du arbejder i et miljø med udstyr såsom jackhammers , jetmotorer eller plæneklippere . Forstå , at betingelsen er kumulativ . Ear skaden opstår med hver eksponering for kraftig støj .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------