Position: sygdoms > HIV/ADIS >

hudpleje til acne ar

   Huden er kroppens største organ og kroppens første forsvar mod farlige stoffer . Den beskytter blodbanen , de indre organer og bakterier i at trænge ind i kroppen . Acne kan forårsage mild til svær ar afhængig af intensiteten af den tilstand . At tage sig godt af huden efter at udvikle acne ar er afgørende for at tilskynde huden til at helbrede sig selv . Babying huden og holde den ren og velafbalanceret er afgørende i processen med behandling af acne ar

opretholde fugtigheden


Hold fugtet hud og ikke overwash huden . Tør hud kan forstærke skader forårsaget af acne , hvilket gør ardannelse processen værre . Efter vask af ansigtet, ikke helt tørt ansigt . Klap ansigtet tørt , så det fugtige og straks anvende en fugtighedscreme creme for optimal fugtoptagelse . I tørre klimaer og årstider , anvende fugtighedscreme oftere at holde huden blød og smidig . Kør en luftfugter , som du sover , hvis du bor i et meget tørt klima til at holde huden fugtet i løbet af nattetimerne . Må ikke overwash dit ansigt , da dette alvorligt kan tørre huden .

Forkæl huden indefra


Forkæl huden indefra ved at drikke aloe vera juice . For den almene sundhed , drikke 2 ounce om morgenen på en daglig basis . Folk forsøger at baby huden bør drikke 2 ounce to gange om dagen . Aloe vera juice kan fugter huden indefra og ud . Kombinere brugen af fugt på indersiden og ydersiden kan hjælpe huden med korrekt reparation selv . Olivenolie kan også bidrage til at fremme fugt i så godt. Brug 2 til 4 spsk . dagligt på salater eller i bagning at nå dette mål .

undgå solen


Hold væk fra solen når det er muligt . Solen kan øge fordeling i huden , tager længere tid at helbrede sår , der forårsager arret . Brug solcreme på daglig basis , selv når du ikke planlægger at være i solen. Brug ikke solarier , som de kan udtørre huden og forårsage mere skade . Gå i skyggen , hvis du er udenfor i mere end 10 minutter.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------