Position: sygdoms > HIV/ADIS >

hudpleje til fedtet acne hud

   Det er pinligt , når man lider af acne , uanset hvilken alder du er . Acne kan såre en persons selvværd og gøre ham eller hende flov til at gå ud i offentligheden . Holde huden i perfekt balance er en af de mest effektive måder at holde acne til et minimum . Hud, der er for tørt eller fedtet kan oprette en ubalance , der fører til overdreven ansigt acne . Hvis du har alt for olie hud med akne, der er måder at holde huden i perfekt harmoni , fremme en sund , ung hud

god hygiejne


Du må ikke overwash huden . Vask huden oftere vil ikke gøre mindre fedtet , og det kan faktisk gøre lige det modsatte . Vask ansigtet to gange dagligt , medmindre du sveder ofte . Altid var ansigtet efter bearbejdning ud , iført en hat eller hjelm for at fjerne eventuelle rester eller oprustning i ansigtet . Vask ansigtet med en blid , ikke-slibende rengøringsmiddel. Undgå sæber at udtørre huden og brug en ansigt vask er beregnet til behandling af fedtet hud med acne . Spot -treat problemområder af acne med en sæbe , udelukkende ved hjælp af fingerspidserne . Brug ikke klude eller andre applikatorer da de kan irritere huden .

Undgå Skærpende Stoffer


Undgå skærpende stoffer som ansigts masker , toner og exfolierer , da disse produkter ikke hjælpe med acne . Mange af disse produkter kan forårsage hudirritation , fremme udbredelse og udvikling af acne . Undgå hår produkter, der er fedtet i tekstur . Hold håret væk fra panden og ansigtet at bevare passende balance i huden . Brug ikke sprit . Det kan tørre huden ud, hvilket kan sende huden ind i en alt for tør tilstand , at fremme en acne breakout . Undgå at gnide , kan poppe eller skrubbe akne , da dette forårsager en infektion eller irritere huden .

Brug solcreme


Brug solcreme hele tiden , selv når det ikke varmt udenfor . UV stråler fra solen kan irritere og forværre huden , hvilket medfører en acne udbrud . Køb makeup med solcreme indbygget i de ingredienser , så du aldrig behøver at tænke på at sætte det på . Generøst anvende solcreme over 30 SPF under ophold længere end 10 minutter i direkte sollys , at udsætte huden for sne eller sand . Disse afspejler UV stråler på huden , hvilket gør det mere intens .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------