Position: sygdoms > HIV/ADIS >

hvad man skal gøre , når der dårlige augmentin bivirkninger

   Augmentin er en kombination produkt af amoxicillin og clavulanat kalium . Det er et antibiotikum , der er målrettet specifikke bakterier . Fordi den indeholder en form for penicillin , bør det ikke bruges af dem, der er allergiske over for penicillin . Bivirkninger er individuelle . Hvis du føler du har en ubehagelig bivirkning fra Augmentin , diskutere det med den person , der ordineret medicinen . De mest almindelige bivirkninger er diarré , kvalme og hududslæt

Du skal bruge: .
ibuprofen eller naproxen
Stille og private placering .

Diarré


Diarré er fælles med antibiotika , men i tilfælde af svær diarré , når man tager Augmentin , er det vigtigt at kontakte din ordinerende læge. Colitis, alvorlig skade på tyktarmen , kan forekomme med en overvækst af Clostridium difficile bakterier , der opstår , hvis den normale bakterier i tyktarmen er uafbalanceret på grund af Augmentin . Colitis kan være dødelig . Ifølge Food and Drug Administration , har denne type af colitis opstod så længe de to måneder efter, at Augmentin . Hvis C. difficile associeret diarré er mistanke om , at fastholde hydrering og elektrolytbalancen er vigtig. En anden antibiotika , der er målrettet C. difficile vil blive ordineret . I nogle tilfælde kræver svær diarré hospitalsindlæggelse for intravenøs væske og elektrolytter . I ekstreme tilfælde kan Deres læge bede en kirurg for at vurdere din sag .

Kvalme


Omkring 3 procent af patienter, der tager Augmentin rapport kvalme som en bivirkning , i henhold til FDA ordination oplysninger . Augmentin bør tages sammen med mad for at forebygge kvalme . Væsentlige kvalme , der medfører opkastning bør rettes for at undgå dehydrering . Med svær kvalme , der fører til opkastninger , stoppe med at spise mad eller drikke væsker. Når du føler dig klar til at genoptage tage mad eller væske , begynder med klare væsker , såsom små mængder ginger ale , bouillon eller gelatine . Ifølge den amerikanske College of Gastroenterology , akupressur , samt tilskud af B6 og ingefær , er effektive retsmidler til kvalme . Akupressur manchetter er kommercielt tilgængelige .

udslæt eller nældefeber


Hives eller udslæt , der opstår under Augmentin indikerer normalt, følsomhed eller allergi over for medicinen . Hives er kløende , hævet weltlike knopper på huden . Hvis du oplever en udslæt eller nældefeber , stoppe med at tage Augmentin og ringe til din Receptudstederen med det samme . Normalt vil den ordinerende læge ophøre med medicinen . De fleste overfølsomhedsreaktioner kan behandles med antihistaminer eller kortikosteroider , såsom diphenhydramin ( Benedryl ) eller prednison . Fatale reaktioner er forekommet , så behandlingen skal være umiddelbar .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------