Position: sygdoms > HIV/ADIS >

hvordan du fjerner recept sikkerhedsbriller side skjolde

   Recept sikkerhedsbriller , der er nødvendige for arbejde har specifikke stilarter side skjolde , plastic brikker , der passer på siderne af glassene og beskytte dine øjne og hoved fra skade . Arbejdsgiverne skal følge Occupational Health and Safety Administration ( OSHA ) retningslinjer for sikkerhedsbriller , og forskellige jobs har forskellige side skjold krav . Hvis din recept sikkerhedsbriller har aftagelige eller aftagelige afskærmninger , bør der udvises forsigtighed , når du fjerner skjolde

Du skal bruge: .
lille skruetrækker.


1 .
Hold rammen fast . For slide -on side skjolde , skal du starte med det rigtige tempel ( arm ) . Åbn templet og fat i den side skjold på top og bund . Forsigtigt , men med moderat tryk , skub skjoldet ned på længden af templet og ud i slutningen . Gentag med venstre side skjold .

2 .
Fjern et snap -on skjold ved at holde rammen fast . Åbn højre templet og fat i den side skjold . Forsigtigt bøje den side skjold mod dig fra oven og derefter bunden , med en fast , vrikke bevægelse . Den side skjold skulle komme ud . Hvis det ikke sker, glider det lidt ned i templet væk fra rammen og gentag med bøjning og vrikke . Fjern og gentag med venstre side skjold .
3 .
Fjern et tempel skrue -on side skjold ved at lægge rammen om en hård overflade på højre templet ( arm ) med templet i den åbne position . Skruen, der holder den side skjoldet på plads , er placeret på indersiden af templet . Skru side skjold langsomt , og pas på ikke at isolere skruen . Gentag med venstre side skjold .
4 .

Tag en side skjold , der sættes på toppen og bunden af glassene ved at fjerne skruerne på toppen af skjoldet . For stabilitet , kan du balance i bunden af rammen på en hård overflade . Hvis skjoldet også er holdt på plads af skruer i bunden af rammen , flip rammen over og balance toppen af rammen på en hård overflade , mens du skrue skjoldet .
5 .

Du må ikke fjerne din sikkerhed skjolde , hvis din arbejdsgiver ikke tillader sideafskærmninger der skal træffes uden din recept sikkerhedsbriller . Nogle sikkerhed skjolde er permanente og holdes på plads med metal clips eller ben , der ikke er flytbare .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------