Position: sygdoms > HIV/ADIS >

hvordan man kan fjerne mørke pletter på huden

  Hyppig eksponering for solen kombineret med den naturlige aldringsproces øger mængden af melanin i kroppen , hvilket kan resultere i mørke pletter , som leverpletter , at skamplet huden . Mens mange af disse mørke pletter er relativt harmløse , kan de grimme , hvilket medfører en følelse af selv-bevidsthed . Der er en række behandlinger , lige fra naturmedicin til samme dag kirurgiske procedurer, der kan hjælpe med at reducere forekomsten af og selv fjerne mørke pletter

Du skal bruge: .
Citronsaft
. Rå kartoffel .
Hydroquinine fløde .
Tretinoin creme .

Havregryn .
Honning.
Sødmælk .


1 .

Rub citronsaft over de mørke pletter på huden to gange dagligt , så saften helt tørre , før skylles huden med rent vand . Denne metode kan resultere i irritation for personer med følsom hud .
to .
Skær en kartoffel i halve og gnid indersiden af kartoffel mod den mørke plet . Syren inde i kartoflen er saft kan give lettelse resultater . Tillad saften tørre helt , før skylning huden med rent vand og gentag igen før sengetid .
3 .
Lav en hjemmelavet lettelse maske ved kogning 1 /2 kop havregryn i 1 /4 kop vand . Som havregryn begynde at blødgøre , røre i 1 spsk . af honning og bland grundigt . Påfør den bløde blanding til mørke pletter , og lad det tørre på huden før skylning ren .

4 .
Køb en over -the-counter creme indeholdende hydroquinine og anvende cremen dagligt . Hydroquinine cremer hjælper udjævne hudens pigmentering , og vil i høj grad begrænse forekomsten af mørke pletter på huden .
5 .
Prøv en recept tretinoin creme . Du skal få en recept på tretinoin fra din læge , og da de fleste mørke pletter bør undersøges for at bestemme , om de er skadelige eller ej , er det en god ide at se din læge alligevel .
6 .

Diskuter samme dag procedurer som syre hud skaller og laser behandling med din læge for at afgøre, om de er rigtige for din tilstand . Hvis du kun har ¨¦n eller to mørke pletter , denne form for behandling er normalt ikke nødvendig og kan blive dyrt . Disse typer af procedurer er også lidt smertefuldt og kan resultere i misfarvning af huden eller ardannelse , der er lige så slemt som de mørke pletter .

gode råd og advarsler


 • Undgå mørke pletter vises på huden ved at begrænse din udsættelse for sollys og anvende en sund lag af solcreme , når vove udendørs .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------