Position: sygdoms > HIV/ADIS >

hvordan man kan forudsige tilbageholdelse i bolig narkotikabehandling

  Mange sociale , miljømæssige og indirekte elementer påvirker deltager frafald i et boligområde narkotika-behandlingsprogram . Det er vanskeligt at foretage nøjagtige opbevaring forudsigelser , fordi hver deltager ansigter hendes eget unikke sæt af personlige udfordringer . Heldigvis er der flere kontrollerbare program egenskaber kendt for at øge fastholdelse , herunder rådgiver-hjemmehørende nøgletal , forekomsten af individuelle rådgivning , program gebyrer , facility betingelser , planlagt behandlingsvarighed , akkord opgaven , programmet som helhed størrelse og deltager fritid . Behandling asylansøgere , deltagere og udbydere kan bruge denne vejledning , stammer fra en undersøgelse offentliggjort af peer-reviewed narkotika og alkohol Review , til at vurdere boliger afhængighed behandling program tilbageholdelse
1 .
Vælg et velrenommeret informationskilde for privatkunder narkotika-behandlingsprogram , som du er interesseret . Du kan bruge flere kilder . Programmet brochurer , hjemmesider og ansatte kan give oplysninger om programmet detaljerne .
2
Lær om rådgiver UNCHR . længden af registrerede individuel og gruppe terapi sessioner , og hvor ofte beboerne mødes individuelt med rådgivere . Faktorer, der øger program opbevaring omfatter lave beboeren at rådgiver nøgletal , kortere planlagt terapeutiske sessioner og hyppige individuelle rådgivning sessioner

3
Gør dig bekendt med programmets boliger . antallet af indbyggere , der indtager hvert soveværelse , samt renlighed og tilstand af ejendommen . Programmer, der tilbyder enkelt-belægning soveværelser og behagelige faciliteter har højere bopæl-frafald .
4 .
Spørg om programmet gebyrer for at lære og prisen på boliger medicinsk behandling. Højere per-hjemmehørende gebyrer i forbindelse med bedre deltageren fastholdelse .
5 .

Få en fornemmelse af den samlede størrelse af programmet og antallet af personer, der bruger programmet in- patient og ambulant tjenester på et givet tidspunkt . Deltagerne er mere tilbøjelige til at forblive i mindre boligområder afhængighed behandling programmer end de større.
6 .
Analyser bolig tidsplan , daglige strukturerede aktiviteter , hjemmehørende ansvar og ustruktureret fritid . En afbalanceret blanding af fritid og strukturerede aktiviteter med begrænset deltagelse i husholdning opgaver stiger program opbevaring .
7 .
Undersøg hjemmehørende demografi . Ifølge USA's Department of Health og Human Services , er programmet afsluttet højere for mænd , personer, der er mindst 30 år gammel , men dem med mindst 12 års formel uddannelse og ufrivillige deltagere placeret af det strafferetlige retssystem . Også beboere , der ikke har en historie med forudgående behandling af afhængighed er mere tilbøjelige til at forblive i et boligområde program .

gode råd og advarsler


 • Tøv ikke med at kalde og tale direkte til den ansatte for at få præcise oplysninger om en bolig lægemiddel-behandlingsprogram . De fleste medarbejdere er venlige og vil gerne hjælpe .
 • forskellige udtryk kan anvendes til at beskrive boliger narkotikabehandling program deltagere, herunder klient , patient , in- patient , forbruger-og opholdssted.
 • Vær opmærksom på mulighed for at indberette og kilde information bias .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------