Position: sygdoms > HIV/ADIS >

hvordan man kan lindre Crestor kramper

   Crestor er et brand navn for et lægemiddel kaldet rosuvastatin calcium , som fremstilles af medicinalfirmaet AstraZeneca . Crestor er blot én af en klasse af medicin kaldet statiner, der anvendes til at sænke høje kolesteroltal . En af de bivirkninger af medicin er muskelkramper . Hvis venstre ubehandlet , kan Crestor kramper føre til en alvorlig komplikation , der kaldes rhabdomyolyse , der påvirker nyrefunktionen . Aflaste Crestor kramper kan hjælpe med at forhindre rhabdomyolyse
1 .
Arbejdet med at kontrollere dit kolesteroltal gennem en kombination af diæt , motion og medicin . AstraZeneca har anført i sin ordination oplysninger, muskelkramper er mere sandsynligt for dem, der 40 mg Crestor pr dag i modsætning til 20 mg . Hvis du aktivt forsøger at styre dit kolesteroltal gennem ændringer i livsstil , kan du være i stand til at tage en lavere dosis og reducere din risiko for muskelkramper .
to .
Informer din læge om alle muskelsmerter , svaghed eller ømhed du oplever , når du tager Crestor . A 2005 udstedelse af " Harvard Health Letter ", forklarer , at de fleste mennesker oplever muskelkramper ( påvirkning af skeletmuskulaturen ) inden for de første par uger af at bruge medicinen .

3 .
Spørg din læge til at gennemgå mulige interaktioner mellem din medicin , og sørg for at han har en komplet liste over dine recepter på filen . Narkotika såsom immunsupprimerende medicin cyclosporin og anti-retrovrials ritonavir og lopinavir , der anvendes til behandling af HIV , kan øge Crestor eksponering , og kan have skadelige virkninger . Producenten anbefaler at sænke dosis af Crestor , hvis disse lægemidler og Crestor skal anvendes sammen . Din læge kan i stedet beslutte at overgangen dig til en anden statin stof at lindre dine muskelsmerter , hvis dit helbred dikterer brug af immunosuppressiva eller anti-retroviral medicin .
4 .
Afbryd brugen af Crestor for en periode aftalte af dig og din læge . Din muskelsmerter sandsynligvis vil aftage på dette tidspunkt . Harvard Health Publications , at nogle mennesker er i stand til at begynde at tage Crestor igen efter en pause , og oplever ikke muskelkramper igen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------