Position: sygdoms > HIV/ADIS >

hvordan man kan spille baseball med en pacemaker

  Hvis du har haft hjerteproblemer og er gået igennem traumet ved at have en pacemaker indopereret , kan enhver sport eller aktivitet skaber angst . Du ønsker at deltage og deltage i alt, hvad du kan, men du ikke ønsker at sætte dig selv i fare unødigt . Hvis du elsker baseball og ønsker at spille , har du et problem . Hvis du bliver ramt med kuglen i eller omkring hjertet området , kunne det være katastrofalt . Du behøver dog ikke at stoppe med at spille , fordi der er beskyttelsesudstyr til rådighed

Du skal bruge: .
Heart /bryst beskytter .
Specialiserede T-shirt med beskyttende ærme og skumbagside .


1 .

Tag en T-shirt , der har en beskyttende ærme eller lomme i den forreste del af brystet ( se Referencer nedenfor for et eksempel) . T-shirt skal også have en bagside af skum for at beskytte brystet og hjertet område . Denne åbning i skjorte vil huse dit hjerte /bryst beskytter . Iført et hjerte /bryst Protector vil give dig mulighed for at beskytte dig selv eller ansvarligt beskytte dit barn , der har en pacemaker og give ham lov til at deltage i baseball .
2 .
Sæt hjerte /bryst protektor i ærmet . Hjerte /bryst Protector er en stærk plast polypropylen skjold , der er designet til at tage en hårdt ramt og spreder energi fra virkningen væk fra hjertet .
3 .
Bemærk , at hjerte /bryst Protector er næsten usynlig , når båret under en ensartet skjorte . Det polstrede T-shirt er grundlæggende flad , og så er det hjerte /bryst beskytter . Dette vil gøre det muligt for en person at spille spillet uden forlegenhed eller selvbevidsthed .

4 .
Gå ud og spille spillet med tillid , når der bærer hjerte /bryst beskytter . Du gør alt, hvad du kan for at beskytte dig selv , og enheden giver masser af beskyttelse . Men der er ingen garanti for, at du ikke vil lide en kiste eller hjerte skade , mens iført udstyret . Det er også tilfældet for alle , der spiller spillet-inkl. dem uden pacemaker

gode råd og advarsler


 • mens hjerte /bryst Protector vil tilbyde dit hjerte tilføjet beskyttelse , vil ingen producent garanterer din sikkerhed , hvis du bliver ramt i brystet .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------