Position: sygdoms > HIV/ADIS >

hvordan man naturligvis behandle ringorm på hovedbunden

  Ringorm er en svamp , der kan danne på hovedbunden og andre dele af kroppen . Ringorm starter på hovedbunden som en lille bums , bliver større og større . Snart ringorm bliver pletvis , flaget eller skællet . Hårtab kan opstå fra ringorm , og hvis inficeret , kan området blive hævet , rød og øm . Det centrale i behandling af hovedbunden ringorm naturligvis er ingredienser , der ikke vil skade huden eller få håret til at falde ud

Du skal bruge: .
Bitter orange ( tørret frugt og skræl , olie , blad ekstrakt , eller kapsler ) .
Papaya .
Gulerod.
Stykke stof .

Stensalt .
Rivejern .
Tea tree olie.
Dråbetæller .
Kokos eller oliven olie .

Æble cider eddike .
Køkkenrulle .
Butea frø .
Kalk .
Vaskeklud .

Scalp Behandlinger for Ringorm


1 .
Anvend tørret bitter orange frugt sammen med skræl , olie eller dråber bladekstrakt direkte til hovedbund . Denne metode er bedst for børnene. Bitter orange kapsler kan indtages gennem munden for ældre børn (i alderen 10 til 18 ) eller voksne , der lider af hovedbunden ringorm .
2 .
Påfør tea tree olie med en dråbetæller hver dag for hovedbunden ringorm . Hvis ringorm er meget kløende , kombinere tea tree olie behandling med en smule af kokos eller oliven olie .
3 .
Gulerødder tillade sure og basiske egenskaber , der skal opretholdes i kroppen og kan være en healing kilde til ringorm ved reenergizing inficerede hud .
Lav en varm grødomslag med revne gulerødder , drys inficerede område med stensalt og sted grødomslag på inficerede område to gange om dagen .
4 .
Skiver af papaya har en helbredende effekt på hovedbunden ringorm . Sted papaya skiver på det inficerede område af hovedbunden to til tre gange om dagen .
5 .
Udtørring ringorm med æble cider eddike ved iblødsætning en køkkenrulle i eddike og placere det på hovedbunden flere gange dagligt , indtil ringorm tørrer op .
6 .
Tag saft fra halvdelen af en lime og gøre en masse med 1 til 2 spsk . af butea frø . Påfør pastaen på hovedbunden ringorm , og lad det sidde i 10 til 15 minutter . Tør af med en varm , fugtig klud . Gentag hver dag indtil den ringorm er væk .

gode råd og advarsler


 • Hvis dit barn har indgået ringorm , der ikke er behov for ham at gå glip af skolen . Tillad barnet at bære en kasket i skole og have en åben diskussion med læreren om barnets tilstand .
 • Bitter orange indeholder visse kemikalier, som kan fremskynde hjertefrekvens og øge blodtrykket . Af denne grund bitter orange bør ikke tages , hvis man lider af forhøjet blodtryk, hjertesygdomme , eller tager MAO -hæmmere .
 • Gravide kvinder bør undgå at tage bitter orange .
 • Bitter orange kan forårsage solskoldning , når det påføres direkte på huden , især hos personer med lys hud hud .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------