Position: sygdoms > HIV/ADIS >

hvordan man vælger en bowling håndled bandage

  Bowling er en tricky sport . Ikke alene er der en bred vifte af færdigheder til at lære , men du skal også have det rette udstyr for at være en succesfuld bowler . For mange Bowling , bandage en ordentlig håndled er en central del af deres succes . Når bowling , håndleddet skal være ordentligt støttes, så din hånd og håndled er i den rigtige position , når bolden er frigivet . Jo mere kontrol du har over bolden , jo mere pins du sandsynligvis til at vælte . Iført en bowling håndled bandage kan hjælpe dig med at gå fra et gennemsnit bowler til en sand konkurrent .
1
Vælg et bowling håndled bandage , der understøtter din hånd , håndled og underarm . . Det betyder, at skinnen skal wrap omkring din underarm og udvide forbi dit håndled til din hånd . Denne type bandage vil give dig den mængde støtte du har brug for at skabe den rette hånd og håndled holdning til bowling .
2 .
Vælg en bowling håndled bandage med en justerbar lukning rem . Befæstelsessystemet strop tilføjer ekstra støtte og gør det muligt for din hånd at bevæge sig i en opadgående bevægelse , når du slipper bowlingkugle .

3 .
Køb en bowling håndled bandage , som er korrekt vinklet . Den hånd del af skinnen skal forbindes til håndleddet del i en vinkel , så at din hånd og håndled vil hævde, at vinkel, når bowlingkuglen er frigivet . Dette vil beskytte dit håndled fra skade, og give dig mere kontrol over bowlingkuglen .
4 .
finde et firma , der tilbyder en pengene tilbage garanti , når de køber en bowling håndled tandbøjle . Du bliver nødt til at prøve din skinne , mens bowling at afgøre, om det er den rigtige pasform til dig . Sørg for, at virksomheden du køber dit håndled skinnen fra vil give dig mulighed for at udveksle skinnen eller vil refundere dine penge .
5 .

Shop for din bowling håndled parentes i en butik med kyndig sælgere . Hvis du aldrig har købt en bowling håndled bandage før , kan det være svært at finde den rigtige pasform . Sælgere, der har erfaring med at hjælpe Bowling vælge deres udstyr er meget mere tilbøjelige til at hjælpe dig med at få det rigtigt første gang .

gode råd og advarsler


 • Hvis du har en medicinsk spørgsmål, som kræver, at du bære en håndled skinne , mens bowling , så spørg din læge om , hvilken type håndleddet bandage , der passer til dig . Din læge kan anbefale at oprette en brugerdefineret håndled bandage , der dækker dine specifikke medicinske tilstand bedre end et håndled bandage købt fra en butik.
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------