Position: sygdoms > HIV/ADIS >

hvorfor dit knæ knogle popper når de rejser sig og dit ben er stift

   Smældende lyd fra knæet og føle stivhed i knæleddet på opstår , er en fælles oplevelse , og kan ske for en række forskellige årsager

Escaping Gasser


Synovialvæske , der tjener aa smøremiddel til leddene , indeholder ilt , kvælstof og kuldioxid gasser . Når ledkapsel strækkes , en smældende lyd opstår som gassen hurtigt er frigivet .

Bevægelse


Bevægelsen medfører en sene til at ændre holdning , og en snapper lyd kan høres , da den vender tilbage til den oprindelige position . Også , knæ og ankel ledbånd almindeligt stramme ved bevægelse , hvilket medfører en sprængning støj .

ru overflader


Når knæled bliver gigtplagede , er brusk tabt og det fælles overfladen er ru , som kan forårsage affyret lyde ved bevægelse .

Stivhed

Ifølge MayoClinic. org , stivhed i knæet er et almindeligt symptom på slidgigt , den mest udbredte form for gigt . Stivhed er normalt mærkes om morgenen eller efter aktivitet , og kan være ledsaget af smerter , hævelse , og knirkende og smældende lyde fra knæleddet .

Fare

Den Johns Hopkins Ortopædkirurgisk Afdeling siger , at sådanne affyret lyde er normalt harmløse og kræver ikke behandling . Dog bør patienter konsultere en læge, hvis deres knæ lyde er ledsaget af smerter eller hævelse , eller hvis de er ved at miste bevægelse i knæleddet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------