Position: sygdoms > HIV/ADIS >

måder at behandle ar fra cellulitis

   Cellulitis er en bakteriel infektion af huden . Under normale omstændigheder forhindrer din hud sådanne infektioner , men kan pauser i huden såsom udskæringer , insektbid eller et svækket immunforsvar medføre cellulitis . Folk , der håndterer rå fisk , kød , fjerkræ , og jord med de bare hænder , har en øget risiko for denne hudinfektion ; symptomer er hævelse af huden og ekstrem rødmen i det berørte område . . En af de uheldige bivirkninger af cellulitis er ardannelse , men behandlinger findes

Du skal bruge: .
Ibuprofen eller naproxen .
Stille og private beliggenhed .

Cellulitis


Det første skridt til at behandle ar behandler selve den betingelse . Behandling cellulitis hinder for yderligere ar i at opstå og stopper eksisterende ar fra forværring . Behandling varierer , afhængig af sværhedsgraden af tilstanden . For milde tilfælde , clearing at- home behandling med antibiotika tilstrækkeligt op infektionen i løbet af få dage . Ved alvorlige tilfælde kan hospitalsbehandling være påkrævet . Dette kunne medføre intravenøs antibiotika og konstant overvågning af medicinsk embedsmænd til andre betingelser gerne sepsis eller meningitis , og disse kan medføre alvorlige cellulitis .

Behandling af Scars


Den biologiske proces at reparere huden mod skader resultater i ar . Ar kan vises efter svær til moderat sår og fra hudinfektioner som cellulitis . Flere behandlingsmuligheder er tilgængelige for cellulitis ar .

Lokalbehandlinger er det første skridt . E-vitamin , kakao smør , og salver indeholdende glykolsyre er måder at forbedre ar ' udseende . Glykolsyre anvendes i behandlingen af acne ar og viser sig meget nyttigt i behandling ar tilovers fra cellulitis . Den kemiske trænger hudceller og stimulerer produktionen af kollagen og elastin fibre og dermed reducere ardannelse og producerer nyere , sundere hud .

Dermabrasio og laser resurfacing er specialiseret hud fornyelse og ar-fjernelse behandlinger . Dermabrasio indebærer at fjerne overflade lag af huden med specielle maskiner , der drives af enten en plastikkirurg eller æstetiker . Laser resurfacing værker ligner dermabrasio , men det bruger strøm af lasere . Med teknologier lasere , kan en plastikkirurg bidrage til at mindske ar dramatisk uden at fjerne det øverste lag af huden . Disse behandlinger er typisk bruges, hvis aktuelle salver ikke opnå de ønskede resultater .

Steroid injektioner er gavnlige i at hjælpe rejst ar, kan virke fra cellulitis . Langtidsbehandling kan flade arret og reducere dens udseende . En læge , enten en hudlæge af en plastikkirurg , skal forvalte denne behandling .

Forebyggelse


Forebyggelse cellulitis kan forebygge cellulitis ar . Forebyggende foranstaltninger omfatter at holde huden ren og bruge en fugtighedscreme for at undgå revner . Hvis du har mistanke om en hudinfektion som fodsvamp , søger behandling lige med det samme , hvilket kunne forhindre cellulitis fra opstilling i. Hvis dit immunforsvar er alvorligt deprimeret , og du føler at du kan være i risiko for cellulitis , så spørg din læge om forebyggende behandling med antibiotika .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------