Position: sygdoms > HIV/ADIS >

modafinil i behandlingen af fibromyalgi

   Fibromyalgi er en kompleks reumatiske betingelse , der ofte er vanskelig at diagnosticere . De mest almindelige symptomer omfatter muskel -og ledsmerter , træthed og søvnbesvær . Provigil er en af de medikamenter , der anvendes til behandling af træthed er forbundet med fibromyalgi

Diagnose


Fordi symptomerne på fibromyalgi ligner symptomerne på andre sygdomme ( træthed , hovedpine , søvnbesvær , manglende evne til at koncentrere sig , stivhed og angst ) , er det ofte diagnosticeret som en følge af at udelukke andre sygdomme . Ifølge WebMD , kvinder er mere tilbøjelige til at få fibromyalgi end mænd .

History of Provigil


Provigil har været anvendt siden 1998 for søvnforstyrrelser forhold såsom narkolepsi og søvnapnø , men det er en nyere tilføjelse til de muligheder til behandling af fibromyalgi træthed . Ifølge fibromyalgi-symptoms. org , en undersøgelse af fibromyalgi patienter, der tog Provigil viste et 50 % fald i træthed i forbindelse med fibromyalgi .

Side Effects


Ifølge Drugs. com , mulige bivirkninger af behandling af fibromyalgi med Provigil omfatter hovedpine , kvalme , feber , hallucinationer , rød hud udslæt og depression . Alvorlige bivirkninger omfatter åndedrætsbesvær eller hævelse af tunge , hals eller ansigt , som kræver øjeblikkelig lægehjælp .

Kontraindikationer

Forhold såsom nyresygdom , leversygdom , nyligt hjerteanfald og visse lægemidler ( dvs. blodtryksmedicin ) kan udelukke anvendelsen af Provigil som behandling af fibromyalgi .

Advarsel

Da Provigil påvirker det centrale nervesystem , folk tager denne medicin , bør undgå at køre bil eller deltage i nogen potentielt farlig aktivitet , indtil de ved, hvordan de reagerer på medicin .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------