Position: sygdoms > HIV/ADIS >

oplysninger om staph infektioner

   En staph infektion er en sygdom forårsaget af Staphylococcus bakterier . Infektionen kan forekomme på huden eller internt og påvirker menneskets organsystemer . Staph infektioner kan udvikle gennem menneskelig hud kontakt , madforgiftning , stærkt sugende tamponer og lav immunforsvar

Symptomer


Synlig staph infektioner har normalt et rødt område , der er hævet og øm . Det kan resultere i bumser eller koger , der kan sive pus . Nogle gange kan en staph infektion kan påvirke indre organer og kan blive lungebetændelse eller meningitis blandt andre alvorlige sygdomme .

MRSA


MRSA er methicillin resistente Staphylococcus aureus , en specifik farvning af staph , der er meget modstandsdygtigt over for nogle antibiotika . Det kan være fatalt .

Diagnose


Staphylococcus er diagnosticeret med en bakteriekultur . Ethvert område , som har pus og vabler bør dyrkes . Nogen standard mikrobiologisk teknik vil identificere , om det er en staph infektion .

Behandling

Der er to typer af behandling for staph infektioner . Pus dræning er den vigtigste kirurgisk behandling , selv om mere omfattende kirurgi kan være nødvendig for at fjerne inficerede væv . Antibiotika er den anden behandling . Mange antibiotika er effektive .

Forebyggelse /Solution

God hygiejne , især håndvask , er det vigtigste forebyggelse af staph infektioner . Personer, der skal være særlig forsigtige , er dem, der bor i overfyldte situationer , dem, der dyrker sport , og dem, der arbejder på hospitaler . Også , rengøring og behandling af nedskæringer , hudafskrabninger og sår umiddelbart anbefales .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------