Position: sygdoms > HIV/ADIS >

øvelser til post udløsende rygkirurgi

   Der rygkirurgi er et stort procedure , men kan drastisk forbedre livskvaliteten , reducere smerter og øge fleksibiliteten . Efter rygkirurgi er det vigtigt at følge en øvelse rutine, som hjælper med at forbedre jeres ryg vifte af bevægelse og forebygge stivhed eller smerte . Det er også vigtigt at forebygge en gentagelse af rygskade

Efter Kirurgi


Efter operationen vil en terapeut tildeles patienten og en streng motion og træning program vil blive fremstillet specielt til patientens behov. Terapeuten vil sandsynligvis fokusere på at rehabilitere musklerne i det område af indsnit . Formålet med disse øvelser er at styrke musklerne og sikre, at de helbrede i korrekt tilpasning , som muskler , der er blevet svækket på grund af nerve problemer eller skader . Små muskler omkring rygsøjlen selv vil blive arbejdet på at skabe stabilitet . Ben øvelser vil blive inkluderet for at give centrale muskelstyrke til at støtte ryggen .

Begrænsninger


Umiddelbart efter operationen , vil visse begrænsninger placeres på patienten . I første omgang nogen øvelser der involverer tilbage til bøje vil blive holdt på et minimum . Lav intensitet øvelser , der styrker ryggen uden revner , kaldet statisk øvelser , vil blive anvendt , såsom forstrækning strækninger . Udfør en forstrækning strækning ved at lægge på gulvet med venstre ben lige og ret bøjet i knæet . Under begge hænder og placere dem bag knæet , patienten langsomt løfter benet af gulvet og bringer foden op mod loftet . Dette strækker hamstrings og lænd , fremme af fleksibilitet og kerne styrke.

Avanceret Øvelser


Når patienten har lavet en smule af opsving og ryg styrke er steget , kan mere avancerede øvelser skal udføres . Disse kaldes dynamiske øvelser . Disse øvelser styrker ryg og kerne samt øge bagsiden sortiment af bevægelse . Øvelser med en swiss bold , en plastik bold oppustet med luft , at en patient kan sidde på , kan udføres . En styrkelse øvelse , der kan udføres bevæger sig fra en siddende position til en bro position på træningsbold . Sidde på kanten af træningsbold med ryggen lige . Langsomt går dine fødder ud frem bringe din ryg ned på bolden . Fortsæt gå ud , indtil ryggen vinkelret på gulvet, og bolden er under skuldrene . Hold dette for et par sekunder , derefter gå tilbage til udgangspositionen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------