Position: sygdoms > HIV/ADIS >

vil tilføje en skål med vand til et værelse hjælpe med tørre øjne ?

   Tørre øjne kan være et resultat af interne årsager (aldring og medicin ), ydre årsager ( tør varme eller vind ) eller en kombination af begge . Iført kontaktlinser kan også forårsage tørhed . For at afhjælpe øjnene, kan fugt lægges til øjet i form af kunstige tårer . Fugt kan tilføjes til miljøet ved hjælp af en luftfugter . En skål med vand i et værelse er ikke sandsynligt at tilføje en betydelig mængde fugt for at forbedre symptomerne

Tilføjelse Fugt i Air


Ifølge Minnesota Blue Flame Gas Association , der er tre almindelige typer af befugtere der tilfører fugt til luften . Med en inddampning fugter , er vand fordampet ud af en radiator . Dette er ikke en effektiv måde at fugte et værelse . Et værelse luftfugter er en bærbar enhed , der sætter en damp af vand i et rum . Den tredje type er et helt hus luftfugter at dispergeres vanddamp sammen med varme gennem varmeanlægget . Tilføjelse af en skål med vand til et værelse er mest ligner en fordampnings -system . At vandet i nærheden af en fan eller en radiator vil forbedre fordampningen , men ved hjælp af en bærbar eller hele huset befugteren vil give bedre resultater med en højere grad af fugtighed i luften .

Andre måder at lindre tørre øjne


Der er andre måder at lindre tørre øjne er uafhængig af at tilføje fugtighed til miljøet . Ved kunstige tårer eller en smørende øjendråber vil straks forbedre tørhed i øjnene . Specialized øjendråber gerne Restasis arbejde for at genopleve tørhed ved at øge tåreproduktion , så tårerne smøre øjnene . Lacrimale stik kan placeres i tåre kanalerne ved en øjenlæge til at holde tårerne fra hurtigt dræning. Iført solbriller mens det udenfor kan holde vind og miljømæssige faktorer fra yderligere tørring i øjnene . Drikker en passende mængde vand kan holde øjnene fugtes som dehydrering skærper tørre øjne .

luftfugter Sikkerhed


Det Forenede State Environmental Protection Agency anbefaler følgende alle producentens anvisninger for befugtningsanlæg at mindske væksten af bakterier og skimmelsvampe , der kan nærede af stillestående vand . Befugtningsapparater bør renses og desinficeres regelmæssigt . Med destilleret vand kan hjælpe med at holde en luftfugter fra at få mineral opbygge , der giver bakterier og skimmel til at vokse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------