Position: hotel888 > HIV/ADIS >

NIH retningslinier for anfald

   Kramper opstår på grund af ukontrolleret og uorganiseret elektriske aktivitet i hjernen . Anfald kan være forårsaget af en række lidelser , og af denne grund National Institutes of Health har produceret klare retningslinjer om korrekt metoder til at diagnosticere årsagerne til og behandlinger for en beslaglæggelse . Fordi anfald kan være forårsaget af en række forskellige faktorer , de enkelte læger har det sidste ord om fastlæggelse af årsagen til en persons beslaglæggelse ud over de generelle oplysninger, som National Institutes of Health .

Effekter


Ifølge Medline Plus , National Institutes of Health 's medicinske opslagsværk, kramper , er resultatet af kaotiske elektriske aktivitet, der foregår i hjernen . Af denne grund , kan den sekundære symptomer på et anfald varierer afhængigt del af hjernen, der påvirkes af den elektriske aktivitet . Den primære symptomer på et anfald omfatter kramper , eller beslaglæggelse op i kroppen og ukontrollerede muskelspasmer eller trækninger . Yderligere symptomer omfatter pludselige fysiske fornemmelser på huden , en pludselig ændring i følelsesmæssige tilstande , hallucinationer eller lyse blinkende lys , forstyrrelser i hukommelsen eller bevidsthed , trækninger eller kramper i arme , ben eller krop , og den pludselige smag af metal eller bitterhed . Fordi anfald påvirke forskellige dele af hjernen , nogle eller alle disse symptomer kan være til stede .

Årsager


Den Medline Plus online medicinsk encyklopædi beskriver også en række årsager til anfald , der spænder fra medicinske tilstande til hjerneskader . Personer med epilepsi oplever anfald uden yderligere medicinske tilstande eller skader på hjernen . I nogle tilfælde kan en hjernesvulst eller andre vækst fremkalde epileptiske anfald , når venstre ubehandlet . Folk , der lider af tilbagetrækning fra overdreven alkoholmisbrug kan også opleve anfald . Ekstremt lavt blodsukker ( hypoglykæmi ) kan også fremkalde epileptiske anfald , som kan lavt natriumindhold . Spædbørn kan opleve en form for beslaglæggelse kendt som en feberkramper , der opstår som følge af en feber .

Diagnoser


Efter at have oplevet et anfald for første gang , vil du blive taget på skadestuen . Medicinske fagfolk vil forsøge at bestemme , hvilke områder af hjernen blev påvirket under episoden ved at køre en række tests og eksamener . Folk oplever anfald vil ofte gennemgå en række blodprøver for at måle indholdet af sukker , salt og andre kemikalier i blodet . Hvis visse niveauer er lave dette kan være årsagen til beslaglæggelse . Desuden vil læger og andet sundhedspersonale bruger forskellige maskiner og udstyr til at analysere de områder af hjernen menes at være årsag til eller påvirket af beslaglæggelsen . MRI ( Magnetic Resonance Imaging) scanninger tillade læger at analysere de områder i hjernen uden kirurgi . CT ( kraniel computertomografi ) scanning bruge X-stråler til at se på hovedet og kraniet . EEG ( elektroencefalogram ) tester analysere forekomsten af forstyrrelser af elektricitet i hjernen . I nogle tilfælde en rygmarvsprøve udføres for at analysere cerebrospinalvæske , blanding af kemikalier og næringsstoffer , som beskytter hjernen og rygsøjlen . Baseret på resultaterne af disse test og scanninger , foruden oplysninger om din sygehistorie og sygehistorie af din familie , kan lægerne så være i stand til at lokalisere årsagen til din beslaglæggelse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------