Position: hotel888 > HIV/ADIS >

hvad er Valtrex ordineret til ?

   Valtrex er varemærket for de generiske antivirale lægemidler valacyclovir , der anvendes til behandling af herpes . Valtrex har bivirkninger og interagerer med visse andre lægemidler

Herpes


Valtrex er ordineret til behandling af herpes zoster , som også er kendt som helvedesild . Valtrex er også ordineret til herpes labialis ( forkølelsessår ) , og tilbagevendende genital herpes .

Sådan fungerer det


Valtrex hurtigt konverterer til antiviral , aciclovir , i tarmene og leveren efter at være blevet optaget i blodet . Valtrex så kæmper herpes virus ved at hæmme et enzym , der er nøglen til viral reproduktion .

Side Effects


Almindelige bivirkninger af Valtrex omfatter smertende led , smerter i benene , ondt i halsen , søvnløshed , feber , hovedpine , diarré , kvalme og opkastning . Sjældne bivirkninger kan påvirke nyrerne , nervesystemet , øjne , adfærd , mave -tarmkanalen og huden .

Interaktioner

Ved at kombinere Valtrex med AZT kan føre til svær sløvhed eller døsighed . Cimetidin og probenecid kan reducere elimination af Valtrex og øge blodets stof niveauer.

Advarsel

Valtrex bør ikke tages af alle med fremskreden HIV-sygdom , en kompromitteret immunsystem , eller som har haft et organ eller knoglemarv transplantation . Dette kan føre til en potentielt fatal tilstand kaldet TTP , en dannelse af blodpropper lidelse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------