Position: hotel888 > HIV/ADIS >

kost til personer med poly gigt

   Da det er baseret på principperne om moderat forbrug og kontrol, Zone-diæten har få ulemper , hvad angår anvendelse og effektivitet. Men den store mangel mærkes af de fleste tilhængere er , at det er yderst stiv i form af balancen mellem fødevarekomponenter og så det meget kompliceret at følge og fastholde

Årsager til Poly Arthritis


Poly artrit er en skærpende form af auto-immune sygdomme som leddegigt eller slidgigt . Det er undertiden også forårsaget som følge af virusinfektioner i leddene på grund af virus , såsom Chikungunya virus . En undersøgelse af Dr. Dorothy J. Pattison offentliggjort i august 2005-udgaven af American Journal of Clinical Nutrition har også vist , at manglende vitale ingredienser i kosten kan forværre tilstanden og forårsager kronisk inflammation og smerter i de angrebne led . Selv om det ikke kan være en af de grundlæggende årsager til poly arthritis , en forkert kost spiller en stor rolle i udtrykket af betingelsen .

Hvordan visse fødevarer påvirker Poly Arthritis ?


Der har ikke været nogen direkte forbindelse mellem fødeindtag og poly gigt og læger generelt ikke tyder tilbageholdenhed af nogen art i form af mad til poly gigt patienter . Imidlertid har visse gigtplagede patienter rapporteret allergiske reaktioner over for hvede -produkter , så undgå disse produkter er tilrådeligt . Høje niveauer af natrium i kosten kan øge blodtrykket og føre til forværring af gigt betændelse er det tilrådeligt at skære ned på natrium indtag , hvis du lider af gigt .

Hvad er ernæringsmæssige anbefalinger for Poly Arthritis ?


Forbruge masser af frugt og grøntsager og den anbefalede kosten godtgørelse af vitamin C, hvis du har poly gigt . Annals af gigtsygdomme Tidende offentliggjort en undersøgelse foretaget af professor D. Symmons og kolleger i fra juli 2004 problem, konstateret, at lavere indtag af disse kosten komponenter resultere i højere episoder af inflammatoriske poly gigt . Samtidig er det også nødvendigt at skabe balance mellem din samlede kost i form af forskellige komponenter med henblik på at få det bedste udbytte og liv et normalt liv , mens der lider af poly gigt .

Hvilke retningslinjer er vigtige ?

Læger generelt anbefale syv grundlæggende retningslinjer for poly gigt patienter til at opretholde en sund og afbalanceret kost og liv . Disse omfatter tidskrævende for varieret kost undgå vægtøgning , holde sig til mad, der er lav i kolesterol og fedt ; undgå høje sukker fødevarer , fortærende større mængder af stivelse og fiber fødevarer fastholde lavt natrium indtag niveauer og opholder sig væk fra alkohol . Disse retningslinjer kan hjælpe poly artrit patienter undgå smerter og ubehag forbundet med pludselig inflammatoriske kampe .

Kost og Gigt-A Final Bemærk

Mens de nøjagtige forhold mellem kost og gigt er ikke blevet bevist af forskning , en undersøgelse foretaget af professor Symmons og Dr. D. Pattison offentliggjort i december 2004 af tidsskriftet Arthritis og gigt har vist , at de to hænger sammen. Kost komponenter kan fungere som risikofaktorer , der kick-off starten af poly gigt . De kan også påvirke kroppens immunsystem til at gøre det nemt for den betingelse for at indstille i. I det hele taget , er det bedre at følge en afbalanceret kost rig på grøntsager , frugt og C-vitamin for at være på sikker side med poly gigt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------