Position: hotel888 > HIV/ADIS >

kosttilskud, som hjælper din skjoldbruskkirtel

   Når du har været diagnosticeret med en lidelse i skjoldbruskkirtlen , der er kosttilskud du kan tage for at hjælpe med at holde din skjoldbruskkirtel i balance . Dog bør kosttilskud aldrig anvendes i stedet for medicin ordineret af Deres læge

Selen


Selen er nødvendig af din skjoldbruskkirtel at skabe de rigtige mængder af skjoldbruskkirtelhormon . Det er afgørende for din skjoldbruskkirtel hormon , da det hjælper det regulere driften af kroppens organer.

Zink


Zink er af afgørende betydning for produktionen af thyroidea hormoner og for sin evne til at arbejde korrekt i din krop . Zink påvirker også hvor godt dit immunforsvar funktioner, som påvirker din skjoldbruskkirtel .

vitamin A


Din krop har brug for vitamin A til at konvertere T4 eller thyroxin ( en skjoldbruskkirtel hormon ) , til T3 , eller triiodothyronin ( en anden form for thyreoideahormon ) . Omdannelse af T4 til T3 er bydende nødvendigt at afværge hypothyroidisme , eller en underaktiv skjoldbruskkirtel .

Vitamin E

E-vitamin kan være en fordel , fordi det hjælper din skjoldbruskkirtel fungere korrekt og forhindrer oxidative skader på blodkarrene , der er forårsaget af en skjoldbruskkirtlen ubalance .

Carnitin

Hvis du lider af hyperthyreoidisme , hvilket betyder, at din skjoldbruskkirtel er overaktiv , er carnitin en nyttig supplement . Carnitin blokerer virkningen af thyreoideahormon på dine celler uden at forhindre din skjoldbruskkirtel producere hormonet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------