Position: hotel888 > HIV/ADIS >

rolle øvelse i at kontrollere diabetes

   American Diabetes Association mener en korrelation mellem det stigende fedme problem og " epidemi " af type 2 -diabetes . Rolle motion ikke bare begynde og ende med blodsukkerregulering , dog, og det kan gavne alle diabetikere

Hvad Øvelse Er


Overskydende glykogen eller glukose lagret af musklerne , er i første omgang bruges til energi . Motion får musklerne til at bruge glukose til 20 gange mere end den normale sats . Dette reducerer blodsukker og dermed kan reducere behovet for insulin

Hvor meget motion


Regelmæssig motion-. 30- til 60-minutters sessioner tre eller fire dage om ugen-genererer det bedste resultat , ifølge The University of Maryland .

Fordele ved Øvelse


Beyond forbedret vedligeholdelse af blodsukkerniveauet , kan regelmæssig motion producere en reduceret risiko for hjerte-kar- sygdomme og en opnåelse af en mere ønskelig vægt , to faktorer , der i høj grad påvirker alle diabetikere .

Overvejelser

Men motion alene ikke vil bringe metaboliske kontrol til normale niveauer , og der er intet at vise , at type 1 diabetikere især som motion er i stand til markant at forbedre blodsukkerkontrol , "i henhold til Cleveland Clinic .

Potentielle farer

Der er altid risiko for blodsukker faldende efter træning , så det er vigtigt at have svært slik , druesukker eller en anden kilde til hurtig sukker eller kulhydrat i nærheden i tilfælde hypoglykæmi sætter ind Statens Institut for Sundhed anbefaler også , at personer med blodsukkeret på mere end 300 afstå fra motion og tale med deres læge .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------