Position: hotel888 > HIV/ADIS >

svær håndled smerter oplysninger

   Håndled smerter er en almindelig klage , der berører folk i alle aldre og etnicitet . Med den rette behandling og viden om håndled smerter , kan det effektivt elimineret

Definition


håndled smerte kan defineres som en smerte i håndleddet fra joint problemer, eller fordi resultatet af skader såsom forstuvninger og knoglebrud .

Årsager


Selvom håndled smerter er fælles , hvis de ikke behandles korrekt , kan det føre til langsigtede problemer . Nogle årsager til håndled smerter omfatter stress , pludselig skade på håndleddet , karpaltunnelsyndrom og slidgigt .

Skilte


Heldigvis er det ikke alle håndled smerter kræver , at medicinsk behandling være den primære indsats for at tage . Nogle tegn på risiko smerte omfatter dårlig heling , når du har en brudt , forstuvet eller brækket risiko skade og reduceret vifte af bevægelse i håndleddet .

udsatte

Mennesker med risiko for håndled smerter omfatter personer , der spiller sportsgrene som baseball , basketball , bowling og fodbold , ældre voksne , gravide kvinder . og folk med sygdomme som diabetes , leukæmi og lupus

Behandlinger

Behandlinger for håndled smerter omfatter over -the-counter medicin , kirurgi og håndled terapi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------