Position: hotel888 > HIV/ADIS >

udvidelse af interstitiel fibrose i nyresygdom

   Nyrerne rense affaldsstoffer og vand fra blodet . Enhver dysfunktion i nyrerne kan føre til affald hober sig op i kroppen . En patient , der lider af en nyresygdom vil løbe en lang række andre forhold , herunder høje niveauer af affald i blodet og andre dele af kroppen . Nyresygdom eller dysfunktion er direkte forbundet med en anden væsentlig forudsætning-interstitiel fibrose-som kan vise fra mild til kroniske patienter med nyreproblemer

Definition


Interstitiel fibrose refererer til den skade, som nyrerne » renal tubuli og interstitiel kapillærer grund af ophobning af ekstracellulære affald i væggen af de små arterier og arterioler . Mere enkelt sagt, henvises der til ardannelse i nyren væv af årsager såsom nyresvigt eller skade . Interstitiel fibrose starter i det begyndende nyresygdom og deler et gensidigt progressiv forhold til tilstand; som nyresygdom skrider frem, så gør interstitiel fibrose og vice versa .

Progression


Opsamling af affald på grund af nedsat nyrefunktion er den primære årsag til interstitiel fibrose . Det er også hovedårsagen til progression eller udvidelse af betingelsen . Når nyrerne lider nogen form for skade , der er en reduktion i deres evne til at behandle og klare affald fra kroppen . Denne skade kan være på grund af sygdomme som forhøjet blodtryk og diabetes , eller infektion , betændelse , genetiske fejl og mangler eller påvirket stof . Uanset grunden , skal du starte nyrerne akkumulere affald , som så fører til ardannelse i vævet og udviklingen af interstitiel fibrose .

Symptomer


Det grundlæggende symptomer på nedsat nyre-eller nyre interstitiel fibrose er de samme som dem, der fremmer nyresygdom . De omfatter ændringer i vandladning mønster med besvær urinating , hævelser i lemmerne , akut hår falde , ekstrem sløvhed og træthed , hududslæt , smag ændringer, herunder metallisk smag i munden , svær kvalme , svimmelhed og smerter i benene . Disse symptomer er ikke udtømmende og der kan være andre symptomer afhængig af stadium af tilstand og patientens fysiologi .

Diagnose

Interstitiel fibrose ikke viser nogen synlige symptomer i starten , og så det er meget svært at opdage . Dog er visse mennesker behandles på høj risiko for interstitiel fibrose på grund af deres familie historie af sygdommen . Sådanne personer bør gennemgå rutinemæssige urin , blod og billeddannelse test til påvisning af spor af interstitiel fibrose . Periodiske prøvning er den eneste middel til at afsløre denne betingelse i tide .

Forebyggelse

Der er ingen kendt effektiv metode til at forhindre enten nyresygdom eller det tilknyttede udvidelse af interstitiel fibrose . Imidlertid kan visse forholdsregler, der skal træffes af højrisikopersoner at bremse udviklingen af betingelserne . Disse omfatter periodiske check-ups til at opdage de betingelser og starter behandlingen . Patienter med diabetes og forhøjet blodtryk, bør få en ordentlig behandling af disse betingelser. Patienter med nyreproblemer skal også helst holde sig væk fra ikke-steroide anti-inflammatoriske lægemidler ( NSAID ) . En undersøgelse af Dr. Kleinknecht , offentliggjort i maj 1995-udgaven af Semin Nephrol , viser , at NSAID kan føre til akut interstitiel fibrose .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------