Position: hotel888 > HIV/ADIS >

MiniMed insulinpumpe skader

   Type 1 diabetes er en kronisk sygdom, hvor bugspytkirtlen producerer tilstrækkeligt insulin til at omsætte blodsukker i blodet . Uden daglige injektioner af insulin , vil type 1 diabetikere ikke være i stand til at overleve . De går en fin linje som de hele tiden skal opveje blodsukker stammer fra de fødevarer, de spiser med den rette mængde insulin , de injicerer at opretholde en sund balance i kroppen . Insulinpumper efterligne bugspytkirtlen ved konstant at overvåge blodsukkeret og infusion den helt rigtige mængde insulin . American Diabetes Association siger, at de tilbyder mange fordele til diabetikere og forenkle behandlingen af diabetes

Historie


Pacesetter Systems introducerede deres første insulinpumpe , den MiniMed 502 , i 1983 . De fortsatte med at foretage forbedringer af systemet , herunder en fleksibel kanyle til at erstatte den stive metal nål , en programmerbar menu , mindre størrelse og insulin-venlige slange . Space Technology Hall of Fame indkalde MiniMed i deres Space Technology Hall of Fame i 1988 for at anvende NASA teknologi til deres implantabelt insulinpumpe. De har også spundet ud virksomheden under det nye navn på Medtronic .

minder


I juli 202C De Forenede Stater Food and Drug Administration meddelte , at Medtronic havde indledt en frivillig tilbagekaldelse for et bestemt parti infusionssæt designet til at arbejde med MiniMed Paradigm insulinpumpe. Infusionssæt bære insulin fra insulinpumpen 's reservoiret til patienten ved hjælp af fleksible rør .

Medtronic oplyste, at omkring 2 procent , eller 60. 000 ud af 3 millioner infusionssæt fra deres Lot 8 , blev forhindrer pumpen fra at regulere lufttryk resulterer i levering af for meget eller for lidt insulin . Den defekte infusionssæt , der er involveret i tilbagekaldelse resulterede i over 200 indlæggelser af diabetisk brugere , men ingen dødsfald eller varige skader blev registreret .

Komplikationer


For meget insulin i kroppen resulterer i en meget farlig tilstand kaldet hypoglykæmi , som hurtigt fører til krampeanfald, bevidstløshed , koma og i ekstreme eller ubehandlet tilfælde dødsfald . For lidt insulin resulterer i en tilstand, der kaldes hyperglykæmi , som fører til slagtilfælde , blindhed , blodpropper , hjerteanfald nyreskader og potentielt død . Diabetikere er ikke altid klar over, at deres blodsukker er for højt eller for lavt , især hvis de er afhængige af en insulinpumpe til at overvåge niveauer og justere insulin til dem .

FDA Advarsler

I juni 202C i FDA sendte en påmindelse til en fabrik i Puerto Rico ansvarlig for udarbejdelsen Medtronics Synchromed II insulinpumper . Indlæggelse for ketoacidose skyldes defekte pumper samt indsættelse infektioner var blevet indberettet.

Skader

Skader ikke er relateret til tilbagekaldte produkter også ske . Ca. 13 dødsfald og 1. 500 kvæstede har resulteret som følge af defekte insulinpumper eller forkert brug . Diabetisk Sylvia Lane lidt et alvorligt hypoglykæmisk episode i 2007 . Hendes MiniMed pumpe fortsatte med at pumpe insulin ind i hende, da hun lå alene i sin lejlighed i en diabetisk koma , simpelthen fordi fabrikken standard for en sikkerheds indstilling , der ville have forhindret dette var indstillet til Fra . Ms Lane svære , varige hjerneskader fra hændelsen. I 2006 , fungerer korrekt 27- årige Steven Kreuger 's MiniMed Paradigm insulinpumpe i løbet af natten , der leverer en dødelig dosis insulin . Mindst tre andre dødsfald og mange tilfælde af alvorlig hypoglykæmi er også rapporteret som følge af MiniMed Paradigm insulinpumpe.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------