Position: hotel888 > HIV/ADIS >

årsagerne til tilbagevendende urinvejsinfektioner

   Urinvejsinfektioner er almindelige og behandles . Typisk disse infektioner spreder efter et kursus af antibiotika . Men i nogle individer , gentages urinvejsinfektioner . Dette kan være et tegn på , at der er en anomali , der kræver behandling ud over antibiotika

Om


I de fleste tilfælde er urinvejsinfektioner fuldstændig helbredt og ikke vende tilbage efter korrekt mængder af antibiotika er truffet. Men i nogle individer , bliver tilbagevendende infektioner problematisk .

Årsager


Kvinder , især dem med et undertrykt immunforsvar , er tilbøjelige til tilbagevendende urinvejsinfektioner . Årsager til tilbagevendende urinvejsinfektioner hos børn inkluderer dårlig hygiejne , forstoppelse , og en udiagnosticeret abnormitet med urin eller nyrerne system

Test


Typisk er en prøve af urin indsamlet . tilbagevendende infektioner , vil lægerne sommetider orden at prøven skal indsamles med et kateter for at sikre , at en kompromisløs prøve er opnået. Læger, som har mistanke om vandladningsproblemer hos et barn , vil ofte orden ultralyd og fluoroskopisk undersøgelser , når barnet præsenterer med tilbagevendende urinvejsinfektioner .

Behandling

Personer , der er tilbøjelige til at tilbagevendende infektioner behandles effektivt med en lav dosis antibiotika taget på en regelmæssig basis. Når en abnormitet findes som årsag til urinvejsinfektion , kan behandlingen omfatte kirurgi til at reparere det, der er så bakterierne at komme ind i systemet .

Forebyggelse

God hygiejne , hydrering og en sund kost er alle måder at forhindre tilbagevendende urinvejsinfektioner .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------