Position: hotel888 > HIV/ADIS >

fodsvamp kur for neglesvamp

   Athelete fod er et fælles problem , der kan blive tilbagevendende . Normalt er det let behandles med over -the-counter svampedræbende cremer . Men hvis en hud svampeinfektion fortsætter ubehandlet over tid , kan det invadere tånegle . Søm svampeinfektioner er vanskelige at behandle og ofte fortsætter i årevis . Selv om ingen behandling er fuldstændig effektiv , er der flere , der kan hjælpe med at helbrede din neglesvamp

Aktuel Prescription Behandling


Aktuel behandlinger er normalt den første udvej for et søm svamp infektion , fordi de har den laveste sandsynlighed for bivirkninger . Over -the-counter behandlinger normalt ikke er stærke nok til at trænge ind i neglen , men stærkere receptpligtige behandlinger til tider bliver en succes . De vigtigste aktuelle receptpligtig behandling for øjeblikket anvendes til neglesvamp er Penlac , en neglelak , der indeholder svampedræbende ciclopirox . Cremer indeholdende svampemidler ketoconazol , såsom Nizoral , undertiden bruges udvortes , men de er oftere ordineret oralt .

Mundtlig receptpligtige behandlinger


Mundtlig behandlinger er mere effektivt mod neglesvamp end aktuelle behandlinger , men de har også en højere risiko for bivirkninger . Mundtlig behandling påvirker kroppens hele systemet , og de kan give leverskader samt maveproblemer . Den fælles, aktive ingredienser i mundtlig svampemidler omfatter griseofulvin , terbinafin , itraconazol og fluconazol . Griseofulvin , den mest almindelige behandling for et stykke tid , er mindre effektiv end andre behandlinger nu tilgængelig . Alle disse behandlinger skal tages regelmæssigt i flere måneder, således at den inficerede negl at vokse ud og blive erstattet af sunde negle .

Natural Home Behandlinger


Selv om effektiviteten af naturlige behandlinger er ikke blevet fastslået ved undersøgelser , der er flere behandlinger , der bruges meget og nogle gange endda anbefalet af læger før recept behandlinger . Den mest almindelige af disse er tea tree olie , en plante olie med svampedræbende og antimikrobielle egenskaber . At behandle neglesvamp med tea tree olie , skal du bruge rene æteriske olie og anvende det regelmæssigt i en længere periode , undertiden så længe et år . Det er også nyttigt til regelmæssigt at indgive overflade af neglen , især hvis svampen er fortykket negl , til at olien kan bedre trænge ind i neglen . Tea tree olie kan kun bruges lokalt . Det kan kombineres med andre æteriske olier , som også har svampemidler egenskaber, såsom olie af oregano , lavendel og olivenolie .

En anden almindelig behandling i hjemmet er eddike . Hvid og æble cider eddike begge har svampemidler egenskaber , så opblødning negl i en eddike bad kan hjælpe med at behandle svampen . Som med tea tree olie , bør du filen neglens overflade og fortsætte behandlingen regelmæssigt som neglen vokser ud .

Naturlige hjem behandlinger kan være mere effektive, når du bruger flere af dem på én gang . Du kan også kombinere dem med over -the-counter eller receptpligtig retsmidler til at skabe et behandlingsregime med en højere chance for succes .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------