Position: hotel888 > HIV/ADIS >

genetiske risiko for depression

   Depression er en meget genetisk mental sundhed lidelse, der forårsager en person til at føle trist , træt , håbløs , rastløs og meget mere. Depression rammer omkring 19 millioner amerikanere og er mere fremtrædende hos kvinder end hos mænd

Risk


Personer med nære slægtninge ( forældre , søskende og børn ) , der er deprimerede er to til tre gange større sandsynlighed for at udvikle depression end en person , der ikke har en familie historie af depression .

Twin Studies


Undersøgelser har vist , at 76 procent af identiske tvillinger , der blev rejst sammen , og 67 procent , der var rejst fra hinanden , udviklede depression .

Bipolar lidelse


Under en forælder med depression øger risikoen for at udvikle bipolar lidelse , en lidelse , der er kendetegnet ved perioder med ekstreme højder efterfulgt af perioder med ekstrem nedture . Omkring 50 procent af bipolære patienter har en forælder , der er eller har været klinisk deprimeret .

Specifikke Gene

Forskere har endnu ikke opdaget de specifikke gen ( eller gener ) , der får en person til at ligge på et højere risiko for depression .

Andre årsager

Andre årsager til depression er fysiske forandringer i neurotransmitterne ( hjernen kemikalier ) og miljømæssige faktorer , såsom perioder med høj stress eller miste en elsket.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------