Position: hotel888 > HIV/ADIS >

håndkøb ADHD-behandling

   Behandle Attention Deficit Hyperactivity Disorder ( ADHD ) i håndkøb er typisk udført med ernæringsmæssige og kosttilskud . Vær sikker på at tale med din læge, før du begynder et kosttilskud til behandling af denne tilstand

Magnesium


Mangel på magnesium kan medføre symptomer relateret til ADHD , såsom irritabilitet . Det har været foreslået som en årsag til nogle tilfælde af ADHD hos børn .

Zink


Høje doser af zink kan være farligt , og det kan kun forbedre adfærd minimalt , men zink mangler er knyttet til adfærdsmæssige problemer , som dette mineral hjælper med at kontrollere nogle hjernen kemikalier .

Fedtsyrer


Omega fedtsyrer findes i fiskeolie kosttilskud . Disse syrer arbejde ved at gøre de veje, som neurotransmittere rejser på mere tilgængelige for disse kemikalier .

vitamin B

Visse signalstoffer påvirkes af niveauet af vitamin B i kroppen . En utilstrækkelig mængde af vitamin B6 , for eksempel , hindrer kunne funktion seratonin , og det kan producere adfærdsmæssige problemer

Melatonin

Melatonin er et supplement anvendes typisk som en sovende støtte . dog er det undertiden anbefales som en del af behandling for opmærksomhed underskud lidelse . Dens effektivitet hos børn er uvis , dog.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------