Position: hotel888 > HIV/ADIS >

hårtransplantation fjernelse

   Hair transplantation er meget mere naturligt ud end de plejede at være . Hvis du har modtaget dit transplanterede før teknikker forbedres , findes der måder at fjerne det og få dig en flottere en . Under en procedure kaldet follikulær isolation eller follikulært Unit Extraction ( FUE ) , er stik fjernes og implanteret i andre områder for at gøre de dårlige transplantationen ser mere naturlige ud. Dette anbefales over at fjerne dem helt , hvilket vil efterlade patienter med en hovedbund markeret med små hvide ar , hvor indsnit blev gjort for at fjerne stik .

Du skal bruge:
Insulin pumpe
. Daglig blodglukose log .
Daglig insulin dosering log .

Dagens Transplantation


De nærmere transplantere hår har ændret sig fra at indsætte en plug , der består af 30 hår til at indsætte hår ¨¦n efter ¨¦n --- hvilket resulterer i en mere naturligt look . Den gamle metode ofte resulterede i en kunstig " pluggy " look og gjort det tydeligt hår var transplanteret . FUI kan bruges til at korrigere manglende tykkelse , forkert anbringelse af hårsækkene eller en uattraktive hårgrænse.

vælge en specialist


Planlæg en gratis konsultation med en hår-transplantation specialist i dit område . Spørg din praktiserende læge eller bekendte til at anbefale nogen . Interview et par forskellige læger og se på billeder af deres arbejde . Spørg lægerne , hvordan de ville lave , hvad du ikke lide ved din tidligere transplantation . Diskuter måske fjerne nogle af hår i stik og tyndere dem ud for at opnå et mere naturligt look i stedet for at fjerne dem helt . At fjerne hår vin er en meget præcis procedure og skal drøftes indgående på forhånd . Find ud af , om finansieringen er en mulighed , hvis prisen er en bekymring for dig . Priserne ligger typisk fra $ 3 til $ 10 a graft . En højere pris er ingen indikation af dygtighed lægen . Gør dit hjemmearbejde på forhånd .

Proceduren


Hvis patienten beslutter at fjerne alle de podninger , det er en forholdsvis hurtig procedure , der er udført i ét kontor besøg . FUE er en mere kedelig procedure , fordi de podninger ualmindeligt fjernes ved hjælp af små slag i hovedbunden og indsættes andre steder på hovedet . Det er vigtigt , når udtagelse grundstammer , at hullet skal sutureres lukket for at mindske ardannelse . På grund af dette , kan lægen normalt gør kun omkring 500 grafts i et møde . Selv med sutur , kan der være ardannelse . Patienten vil forlade lægens kontor med små sting på hovedet . I to til tre uger , vil patienten tilbage til lægen kontor for at få stingene fjernet . Når maskerne er fjernet , vil en patient nødt til at lade sine hår til at vokse ud for at se den fulde effekt af proceduren.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------