Position: hotel888 > HIV/ADIS >

hvad er forskellen mellem en æstetiker & en æstetiker ?

   En æstetiker er en specialist inden for hudpleje . En æstetiker er også en hudpleje specialist , selv æstetiker er mere almindeligt forekommende stavefejl . Æstetik , på den anden side , er den gren af filosofien , der afsættes til natur skønhed , kunst og smag . En æstetisk person har en påskønnelse af skønhed eller noget , der er behageligt at sanserne , men er ikke kaldes en æstetiker

Skills


En æstetiker er uddannet inden for hudpleje områder , herunder ansigtsbehandlinger , microdermabrasion , voksbehandling , makeup , lysterapi og laser behandlinger . Arbejde er ofte udført i en spa , salon eller læge kontor , men Estheticians der ikke er læger

Skolegang


En æstetiker skal udfylde et program af klasser-. minimumstid er normalt fire måneder-og bliver godkendt, efter passerer tilstand eksamener . Hver stat har forskellige krav .

Karriere


Vellykket Estheticians er afsat til at gøre deres kunder at se og føle fremragende , hvilket gør det til en spændende karriere .

Løn

Den gennemsnitlige løn for en hudpleje specialist varierer fra $ 16. 000 til 40. 000 dollars, afhængigt af sted, ifølge Bureau of Labor Statistics .

Fremtiden for Estheticians

Den stigende popularitet af naturlige eller alternative behandlinger ( i modsætning til at gå under kniven ) til at holde huden ungdommelig , samt den generelle aldring af befolkningen , betyder karriere udsigterne for Estheticians er stærk .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------