Position: hotel888 > HIV/ADIS >

hvad er valget af antibiotika i en indre øre infektion ?

   I de forløbne år , blev antibiotika almindeligt ordineret til behandling af alle øre infektion , især hos børn . For nylig har imidlertid læger begrænset brugen af antibiotika til børn under 2 år , som udviser feber , handler syge eller som ikke viser forbedringer over en periode på 24 til 48 timer . Alle børn under 6 måneder gammel , vil modtage behandling med antibiotika . Der er fire familier af antibiotika , som normalt bruges til behandling af øreinfektioner .

Penicillin


De to mest almindelige typer af antibiotika ordineret til øreinfektioner , inden for penicillin familien , er amoxicillin og augmentin . Amoxicillin er den generiske form af penicillin begunstiget af læger , fordi det forårsager færre diarré , absorberes godt , og der skal tages kun tre gange om dagen .

Augmentin er væsentlige amoxicillin , men med visse tilsætningsstoffer, der gør det muligt til at bekæmpe off bakterier , der kan være resistente over for almindelig amoxicillin . Det bruges, når andre antibiotika har vist sig ineffektiv .

Sulfonamider


Bactrim og Septra er to mærke sulfonamider , der er kombineret med trimethoprim . Disse lægemidler kan ordineres til børn, som har en allergi over for penicillin .

Gantrisin er en anden sulfonamid anvendes til behandling af øreinfektioner . I sin flydende form , kan den bruges som en forebyggende foranstaltning i børn, som ofte udvikler øreinfektioner .

Cephalosporiner


Det mærkevaremedicin for denne gruppe af antibiotika er Ceclor . Generelt er disse stoffer give nogle bivirkninger, men kan være dyrt . Hvis et barn er allergisk over for penicillin , der er en 5 procent til 10 procent chance for hun vil også være allergisk over for narkotika i cephalosporin familien .

Makrolider

Erythromycin er den førende lægemiddel inden for makrolider familien af antibiotika . Det kan tages som enten en tablet , kapsel , flydende eller en pædiatrisk dråbe . Det er normalt træffes hver seks til otte timer for 7 til 21 dage . En ulempe for erythromycin er , at det kan være særdeles irriterende på maven og anbefales ikke til dem med leverdysfunktion .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------