Position: hotel888 > HIV/ADIS >

hvordan man kan aflive kolesterol behandlinger

  Kolesteroltal er en stor interesse for enhver sundheds- bevidste person . Mens high-density lipoprotein kolesterol , eller HDL , er nyttigt at fjerne ressourceintensive produkter fra din blodbanen , Low-Density Lipoprotien kolesterol eller LDL , kan være farlige for dit helbred . Et højt niveau af LDL kolesterol er forårsaget af stress , dårlig kost , arvelighed og fysisk fitness, og er en førende medvirkende faktor til hjertesygdomme . Selv om der er flere måder at reducere LDL kolesterol , der ikke kræver medicin , visse lægemidler og behandlinger hævder at reducere de høje LDL kolesterol . Nogle er meget effektive , men andre kun tilbyde en falsk følelse af sikkerhed og er spild din penge . Heldigvis er der flere forholdsregler du kan tage for at sikre, at du ikke køber falske kolesterol behandlinger

Du skal bruge: .
Medicin
. Kosttilskud .


1 .

Diskuter de forskellige kolesterol behandlingsmuligheder med din hjertespecialist eller læge , eller forskning behandlingsmuligheder uafhængigt , for at give dig en idé om , hvordan højt kolesteroltal er normalt behandles .
2 .
Skriv ned definitioner af forskellige typer af behandlinger, du finder , og hvordan de fungerer . Med disse oplysninger , kan du bedre forstå det sprog, der anvendes til at beskrive de forskellige behandlinger , du forsøger at aflive . Saml en liste over specifikke kolesterol behandlinger, du gerne vil forskning for at kontrollere deres effektivitet .
3 .
Find oplysninger om de behandlinger på din liste ved at søge efter dem på forbrugernes fortalervirksomhed og sundhed website. Websites som HealthCareCentral. com og Forbrugerbeskyttelse-Action. org har oplysninger om effektiviteten af visse behandlinger . Forbruger fortalervirksomhed hjemmesider til formål at beskytte forbrugerne mod falske reklamer og fremstillet videnskab , og ofte grundigere forskning i den farmaceutiske industri .

4 .
Besøg det lokale bibliotek og brug databasesøgning system til at lokalisere medicinske tidsskrifter som The New England Journal of Medicine , der indeholder artikler vedrørende de særlige behandlinger , du er ved at undersøge . Dette vil give dig up- to-date , peer-reviewed forskning om effektiviteten af behandlinger .
5 .
Planlæg en aftale med en kardiolog eller din læge for at diskutere dine resultater og stille yderligere spørgsmål , du måtte have om , hvorvidt de behandlinger, du har forsket rent faktisk arbejder .


gode råd og advarsler


 • Undgå impulsen til at forsøge enhver behandling , der garanterer et resultat før bedriver forskning , selv om det er læge -anbefalet .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------