Position: hotel888 > HIV/ADIS >

hvordan man kan vaske voks ud af ørerne

  Ørevoks er et produkt af kirtler i øregangen , der genererer en voksagtig olie benævnt cerumen . Voksen er vigtig , fordi den beskytter det indre øre med " fange " de mikroorganismer , som ellers kunne ødelægge kanalen . Lejlighedsvis , dog kan ørevoks bygge op til det punkt , hvor det er generende . For meget voks giver ørepine , tinnitus ( ringen for ørerne ) og endda høretab . Nogle milde tilfælde af oprustning kan behandles i hjemmet

Du skal bruge: .
Wax skyllemiddel
Pipette .
Pære sprøjte .1 .
Vask hænderne grundigt med anti-bakteriel sæbe og varmt vand . Tør dine hænder på en fnugfri klud .
2 .
Vælg et produkt for at blødgøre voks . Du kan bruge glycerin , mineralsk olie , baby olie eller en kommercielt fremstillet produkt .
3 .

Blødgøre voks med dit produkt valg ved at anvende et par dråber i hvert øre med en pipette . Gentag blødgørende procedure to gange dagligt i tre dage for de bedste resultater.
4 .
Fyld en pære sprøjte med varmt vand . Bøj hovedet og forsigtigt sprøjte vandet ind i øret . Hold dit hoved ved den vinkel, i flere minutter , og derefter hælde dit hoved til den anden side at lade vandet løbe ud . Gentag processen med det andet øre .
5 .
Tør begge ører forsigtigt med et håndklæde . Brug en føntørrer på lav varme for at hjælpe tørre i øregangen .

6 .
Gentag hele processen med kunstvanding flere gange over en periode på en uge hvis det er nødvendigt for at slippe af med den overskydende voks . Kontakt din læge, hvis Deres tilstand ikke forbedres , efter hjem behandlinger .

gode råd og advarsler


 • Brug ikke et objekt til at " grave " ind i ørerne i et forsøg på at fjerne voks . Du kan skubbe voks dybere ind i kanalen eller skade dit øre .
 • Se din læge straks , hvis du har en ørepine ledsaget af feber , kvalme eller opkastning . Forsøg ikke at vaske voks ud af ørerne , hvis du har nogen af disse yderligere symptomer .
 • aldrig bruge en jet-typen Vandingmaskine ( såsom type tandlæger brug) til at vaske voks ud af ørerne , som denne kan briste eller på anden måde skade din trommehinde .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------