Position: hotel888 > HIV/ADIS >

hvorfor er ledbånd del af det muskulære system ?

   Ledbånd er fiber væv, som holder knoglerne sammen . Ledbånd ligner i konstruktion til sener . Sammen med sener , der fastgør muskler med knogler ,

Struktur


ligamenter består hovedsageligt af kollagen og elastin . De indeholder også en lille mængde af blodkar . Ledbånd betragtes bløde bindevævet i det muskulære system .

Funktioner


ligamenter tjene til at holde dine knogler sammen . De hjælper knoglerne bære vægten indlæse dine aktiviteter lagt på dem . Ledbånd også forhindre skade på knoglerne ved at begrænse antallet af bevægelse i leddene .

Beliggenhed


ledbånd er placeret ved alle samlinger i din krop . Disse samlinger omfatter nakke , skuldre , albuer , håndled , knæ og ankler . Ledbånd er ansvarlige for bindende sammen knoglerne i dine hænder og fødder .

behandling for skader

ledbåndsskader opstår fra stress placeret på en fælles . For eksempel , når du kommer til skade dit knæ ikke blot er anspændte muskler , men ledbånd er anspændt også . Behandling for en skade et ledbånd svarer til behandling for en skadet muskel . Hvile , is , er kompression og elevation anbefales . Fysioterapi , såsom strække sig , kan bidrage til at genoprette en skadet ledbånd tilbage til sundhed .

struktur Bones vs ligamenter

Selvom det kan synes , at ledbånd bør være en del af skelettet , de er tættere på muskler i struktur . Knogler er hårdt , porøse væv, der mest består af kalk og andre mineraler . Ligheden i struktur til muskler og handlingen af ledbåndene i medvirken bevægelse hvorfor ledbånd betragtes som en del af det muskulære system .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------