Position: hotel888 > HIV/ADIS >

koffein og blære infektioner

   Koffein er den fælles stimulanser i sodavand , kaffe og energidrikke . Mens koffein alene ikke giver anledning til urinvejsinfektioner , kan det øge sandsynligheden for at udvikle en infektion

Betydning


Nogle mennesker oplever tilbagevendende blære infektioner, som kan have stor betydning for deres livskvalitet . UTI er blandt de førende årsager til mistede arbejdet i USA , der tegner sig for 1,5 millioner hospitalsindlæggelser hvert år , ifølge wrongdiagnosis . com .

Årsager og Forebyggelse


Blære infektioner forårsaget af bakterier , der rejser op i urinrøret og formere sig i blæren . Tilstrækkelige vandindtag-8 otte ounce glas om dagen-. kan hjælpe med at forhindre smitte ved gennemskylning skadelige bakterier ud af blæren , ifølge urologychannel. com

Dehydrering


Koffein har milde vanddrivende egenskaber . Når det indtages i overskud, kan det bidrage til dehydrering gennem overskydende vandladning , hvilket øger chancen for at udvikle en blære infektion .

Blære Irritation

Koffein virker som en irriterende i urinvejene , ifølge ic-net . com . Selv om det ikke direkte kan forårsage infektioner , koffein kan bidrage til den smerte og hyppig vandladning i forbindelse med urinvejsinfektioner .

Advarsel

Venstre ubehandlet , kan en blære infektion videre til en nyre -infektion , som udgør en medicinsk nødsituation . Til dato er receptpligtige antibiotika den eneste behandling vist sig at være effektiv til at kurere blære infektion .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------