Position: hotel888 > HIV/ADIS >

tidlige tegn på infektion i øret

   Tidlige tegn på en øre infektion ofte varierer for både voksne og børn . De fleste øreinfektioner betragtes som en almindelig sygdom hos børn under 3 år . Generelt for både voksne og børn , hvis symptomerne varer længere end en dag , se en læge

Tidsramme


Middle øreinfektioner starter som regel to til syv dage efter en forkølelse eller anden form for øvre luftvejsinfektioner .

Skilte


Symptomer i forbindelse med en øre infektion omfatter øresmerter , der kan klassificeres fra mild til svær . Symptomerne omfatter : Fluid opbygge , svimmelhed , ringen er en affyret fornemmelse og en følelse af tryk i øret og side af ansigtet

Dræning


Tyk og gule eller endog blodig dræning , der kommer fra øregangen tegn . af en infektion . Hvis drænvand fra øret er blodig , kan det betyde trommehinden er brast . Selv om disse bristninger normalt heler inden for et par uger i sig selv , søge lægehjælp .

spædbørn earaches

Et spædbarn kan trække , slæbebåd eller gnide øret at lindre smerten ved tryk . Feber , søvnbesvær og høre sammen med opkastning er også tidlige tegn på en infektion i øret . Som en anden tegn på infektion , kan barnet blive uopmærksom og mærkelig .

Risiko

Ifølge web MD. com , børn under 3 år er mest tilbøjelige til at få øre infektioner. Allergier, en familie historie med gentagne øreinfektioner og medicinske tilstande som fx ganespalte eller Downs syndrom øger også risikoen for en infektion i øret . Udsættelse for røg samt flaske fodring og sut brug har også været forbundet med øreinfektioner .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------