Position: hotel888 > HIV/ADIS >

vitaminer , at støtten i takt inddrivelse

   Folk , der har lidt af et slagtilfælde , har en øget risiko for at få en anden slagtilfælde . Forbigående iskæmisk anfald , eller Tias eller " mini-slagtilfælde ", kan forekomme hyppigt efter en første slag , og kan være et tegn på, at en anden streg kommer til at ske . Ifølge University of Maryland Medical Center , fandt sted 50 procent af Tias inden for et år før et slagtilfælde . Giver den bedste vitamintilskud kan hjælpe med at forhindre gentagelser af slag og hjælp i bedring.

vitamin A


Ifølge Phyllis Balch CNC i sin bog " Prescription for Nutritional Healing , " A-vitamin fungerer som en antioxidant . Det bidrager til at opretholde normale kolesteroltal , og hjælpemidler i forebyggelse af hjertesygdomme og slagtilfælde . A-vitamin i emulsionen form er bedre ligestillet .

vitamin B


B vitaminer, specielt folinsyre , vitamin B6 og vitamin B12 , har været forbundet med at nedbryde aminosyren homocystein og omdanne den til metionin . Patienter med forhøjet homocystein er 2 . 5 gange større sandsynlighed for at få et slagtilfælde end dem med normale niveauer . Endda lidt forhøjet homocystein , der stadig er inden for normalområdet har været forbundet med en højere risiko for slagtilfælde . Ifølge artiklen " Tre af Bs : Folat , Vitamin B6 og vitamin B12 "fra Harvard School of Public Health , højere indtag af folat er observeret til at skabe en lavere risiko for hjerte-kar- sygdomme . Derudover en undersøgelse udført på Tufts University fandt , at personer med højere homocystein scorede kun 30 procent som godt på hukommelse prøver sammenlignet med personer med lavt homocystein .

C-vitamin


Supplering C-vitamin kan hjælpe med at forbedre beskadigede kognitive funktioner efter et slagtilfælde . Det er også en vigtig vitamin for at forebygge åreforkalkning , blodkar nedbrydning og slagtilfælde . Det fungerer som en antioxidant og øger handlinger vitamin E.

Vitamin E

Ifølge University of Maryland Medical Center , kan fødevarer rige på vitamin E medvirke til at reducere din risiko for et slagtilfælde . Tager vitamin E-tilskud med Alpha Lipoic syre , før et slagtilfælde opstår, bidrage til at forhindre nogle hjerneskade . Det kan også være vigtigt at forebygge risikoen for demens , der kan opstå efter et slagtilfælde . Dens antioxidant handlinger kan fornyes af C-vitamin , giver det mere tid til at ødelægge frie radikaler . Derudover er det nyttigt i forbindelse med forebyggelse af hjertekarsygdomme , normaliserer blodpropper og hjælper med at reducere blodtrykket . Kontakt din læge før De tager E-vitamin , da det kan forstyrre blodpropper medicin .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------