Position: sygdoms > HIV/ADIS >

er minocycline sikkert for acne ?

   Minocycline er en tetracyklin antibiotikum primært anvendes til behandling af acne . Det er normalt ordineres af en hudlæge og kommer med mange fordele . Imidlertid bør risici og bivirkninger tages i betragtning , før du tager et antibiotikum

Du skal bruge: .
Medicin
. Kosttilskud .

Side Effects


Bivirkningerne af minocycline er maveproblemer , hovedpine , opkastning , diarré , feber , ondt i halsen , svimmelhed og følsomhed over for sollys . Nogle af disse bivirkninger er sjældne , men vigtigt at overveje , før du tager minocycline .

Sundhedsrisici


Før behandling med minocyklin , tale med din hudlæge om de potentielle risici . Minocycline er forbundet med en øget risiko for hepatitis og lupus erythematosus . I Storbritannien , modtog Udvalget om lægemidlers sikkerhed rapporter om patienter bliver diagnosticeret med hepatitis relateret til minocycline bruge . Mellem 1986 og 1994 , var cirka 16 tilfælde af hepatitis i forbindelse med anvendelse af minocycline , og 11 rapporter om lupus erythematosus var relateret til minocycline behandling . Men disse tal af rapporter var lavt .

andre potentielle risici


Sjældne , men alvorlige bivirkninger er forbundet med minocyklin , såsom lever og /eller nyresygdom .

Undgå risici og bivirkninger

Tal med din hudlæge om andre lægemidler eller antibiotika , som du kan tage . Nogle lægemidler kan have en negativ interagere med minocycline . Vær ærlig med din hudlæge om alle sundhedsproblemer og diskutere, om minocycline måske det rigtige for dig . Hvis du oplever bivirkninger , skal du kontakte din hudlæge .

Følg Instruktioner

Din hudlæge vil råde dig til at tage minocycline en halv time før du går i seng . Må ikke tage det lige før du går i seng , fordi det ikke kan opløse korrekt . Dette kan resultere i ondt i maven eller forårsage gastroesofageal sårdannelse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------