Position: sygdoms > HIV/ADIS >

fordøjelsesenzymet terapi

   Rigtig mange mennesker i dag lider af fordøjelsesproblemer . Meget af skylden ligger på forarbejdede fødevarer i så mange diæter . Tilsætningsstoffer, konserveringsmidler , og genetisk modificerede fødevarer indtages dagligt og har forvandlet maver til farlige Hallows . Utilizing fordøjelsesenzymet terapi kan hjælpe

Betydning


Forbrugende en kost , der indeholder mange naturlige , rå og uforarbejdede fødevarer er en måde at behandle en følsom og forstyrrende fordøjelsessystemet . Kemikalier nedbryder enzymer i mange fødevarer . Enzym supplerer hjælpe udfylde tomrummet . De primære fordøjelsesenzymer er proteaser , amylaser og lipaser . Alle tre hjælpe med at bryde ned protein , kulhydrat og fedt i fødevarer .

Funktion


Enzymer tillader kroppen at optage næringsstoffer fra spist fødevarer . De transporterer ilt til celler og væv i kroppen , og hjælpe rense leveren og mave af affald og biprodukter .

Effects


gå stærkt spise , ufuldstændige tygge og dårlige spisevaner alle bidrager til utilstrækkelig absorption af spist fødevarer . Enzymaktivitet begynder i munden med at tygge , og så maven og bugspytkirtlen tage over. Uden ordentlig enzymaktivitet , kan fordøjelsen ikke være fuldstændig , og mange kroniske tilstande resultat .

Bruger

Fordøjelsesenzymet kosttilskud hjælpe med fordøjelsen , fordøjelsesbesvær , halsbrand , gas , oppustethed , diarré og forstoppelse . Enzym terapi anvendes til behandling af Crohns sygdom , colitis og irriteret tyktarm .

Fordele

Under fordøjelsesenzymer hjælper med at kontrollere syrer i maver og afdelinger ud skadelige bakterier i at skade fordøjelseskanalen . Enzym kosttilskud varierer i styrke og dosering . Mange er gluten , soja og mejeri gratis uden fyldstoffer . Papaya enzymer er tyggetabletter .

Potentielle

Fordøjelsesenzymet kosttilskud ikke kun hjælpe med fordøjelsen , men de hjælper også med kredsløbsproblemer, gigt , hudsygdomme og vægtkontrol .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------