Position: sygdoms > HIV/ADIS >

hvordan man forebygger galactose grå stær

   En galaktose eller sukker stær er en form for grå stær i forbindelse med diabetes . Det mest almindeligt strejker type 1 diabetikere i tyverne , men kan forekomme i alle aldre og med enten type af sygdommen . Det er forårsaget af dårligt forvaltet blodsukker . De sukker ikke nedbrydes ordentligt og hober sig op i øjet. Korrekt styre din diabetes er den eneste måde du kan forhindre denne form for grå stær
1 .
Har en øjenundersøgelse hvert år , også selvom du ikke mærke nogen problemer med din vision . Informere øjenlæge du har diabetes og bede ham om at specielt kontrollere for grå stær og andre øjenproblemer din tilstand disponerer dig til .
2 .
Tag al medicin til at styre blodsukkeret præcis som anvist .

3 .
Arbejde med en diætist erfaren med diabetes til at udtænke en kostplan , der hjælper dig kontrol kulhydratindtagelse og omfatter en bred vifte af sunde fødevarer .
4 .
Øvelse mindst 30 minutter om dagen de fleste dage i ugen til at sænke blodsukkeret . Tal med din læge, før du starter en øvelse program , som han kan anbefale passende aktiviteter .
5 .

Tjek dit blodsukker regelmæssigt for at sikre, at du er inden for dit målområde . Din læge vil informere dig om dit målområde , og hvor ofte du nødt til at tjekke det . Det kan variere fra flere gange om dagen til en gang om ugen . Optag disse tal i en notesbog .
6 .
Se dit indtag af alkohol , da det kan øge blodsukkeret . Hvis du vælger at drikke , så gør det i moderation og altid med mad .
7 .
drikke flere kopper grøn eller sort te dagligt . Ifølge en undersøgelse offentliggjort i maj 2005-udgaven af American Chemical Society 's Journal af Landbrugs-og Fødevarekemi , diabetiske rotter, der fik begge typer af te i tre måneder havde betydeligt mindre kataraktdannelse end kontrolgruppen . Det angivne beløb svarede til lidt mindre end fem kopper .

----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------