Position: sygdoms > HIV/ADIS >

hvordan man kan gå på småsten til at sænke blodtrykket

  Gåture har længe været anbefalet som en nem og billig form for motion for folk , der søger at forbedre deres sundhed . Mens de fleste mennesker være mere opmærksomme på længde og hastighed af deres ture , nyere forskning peger på fordele ved den type walking overflade , du vælger. I Asien , er fordelene ved zoneterapi vandrestier veletableret . Nyere forskning viser, at gå barfodet på småsten kan sænke blodtrykket

Du skal bruge: .
Medications
Kosttilskud .


1 .

Find , eller oprette en sten gangbro . Hvis du bor i et varmt klima og har let adgang til en brosten gangbro , har du den perfekte betingelser , der allerede ved hånden-eller mere korrekt , på tæerne . Hvis du ikke kan finde et sted , hvor du nemt kan gå på småsten eller hvis du bor i et klima , hvor man går barfodet inviterer forfrysninger , kan du oprette din egen småsten gå miljø . For en udendørs gangbro , kan du få en rullesten fortov installeret på din indkørsel eller sammen med dine haven . Du kan endda behandle din småsten gå som en kunstnerisk projekt og installere en mosaik lavet af småsten som en have centerpiece . Hvis klimaet , hvor du bor dikterer indendørs gå det meste af året , kan du købe en runner måtten lavet af småsten .
2 .
Tag dine sko. Sokker er valgfrie, men skoene får mellem dig og de sundhedsmæssige fordele , du ønsker .
3 .
Walk for 30 til 60 minutter om dagen barfodet på småsten . Hvis du ikke har udholdenhed endnu for at lange en tur , bygge op til dette mål gradvist over tid . Asiat seniorer , der småsten gå til sundhed og vitalitet også bruge deres gå som en mulighed for meditation og refleksion . Hvis du går på en lille sten område tæppe eller en mindre brosten område , kan du ønsker at lytte til musik for at hjælpe dig til at slappe af og nyde din gå oplevelse .

gode råd og advarsler


 • I en undersøgelse fra 2003 bestilt af National Institute on Aging og gennemført af Oregon Research Institute , to grupper af tidligere inaktive seniorer begyndte en regelmæssig gå program , en gruppe på flade overflader og den anden på brostenene . Efter 16 uger , viste brostensbelagte rollatorer betydelig forbedring i forhold til kontrolgruppen , ikke kun i blodtrykket , men også i balance og ganghastighed .
 • Hvis du har dårligt helbred eller følsomme fødder , begynde din sten gå programmet gradvist . Nogle gange , folk der starter en ambitiøs småsten gå regime opleve en helbredende krise , hvor kroppen reagerer på den nye sunde livsstil ved afgiftende . Denne hurtige rengøring kan manifestere sig som flulike symptomer .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------