Position: sygdoms > HIV/ADIS >

ikke- traditionelle alkohol & narkotikabehandling programmer

   Ikke-konventionel medicin er blevet et populært alternativ til behandling af en række lidelser og lidelser , herunder narkotika og alkohol afhængighed . Selv om forskellige fra de strukturerede 12-trins programmer , har ikke-traditionelle rehabilitering metoder haft held til at behandle stofmisbrug

Du skal bruge:
Medicin
. . Kosttilskud

Recepter


Anvendelse af medicin til at berolige abstinenssymptomer i stof-og alkohol misbrugere har været praktiseret i nogen tid , men er nye receptpligtig medicin markedsføres at reducere cravings for vanedannende stoffer . Reduktion i en narkoman 's ønske om at bruge kan korrigere en cyklus af misbrug uden afholdenhed . Øve moderation med hjælp af medicin giver narkomaner mulighed for at genvinde kontrollen over deres liv .

østlige Medicin


Eastern medicinske centre på restaurering af kroppens harmoni og balance , og narkotika og alkohol behandling programmer af denne art fokus på det psykiske, fysiske og åndelige aspekter af livet . Ikke-traditionelle holistiske programmer omfatter afgiftning af akupunktur , yoga meditation og ernæringsmæssige analyser og massage-og spa- afslapning behandlinger undertiden bruges .

Hypnose


Hypnotists bruge hypnoterapi til at ændre en narkoman 's mentale tilstand , skiftende hans underbevidsthed følelser overfor alkohol eller narkotika . Denne metode har vist sig at arbejde , men det kræver fuld opbakning til at forlade fra patienten . Hypnose har også vist sig at mindske smerter og kan bruges til at behandle abstinenssymptomer .

Collaborative Rehabilitering

Collaborative behandlingsprogrammer give en narkoman til at træffe beslutninger om hendes bedring. Flere faciliteter har fundet succes med den kooperative metode i modsætning til den samlede struktur og kontrol over patienten , og indarbejde stoffet eller alkohol misbruger ind i hendes behandling kan øge hendes motivation og selvtillid .

Alternative behandlingsformer

Andre ikke-traditionelle rehabiliteringscentre fokus på alternative metoder til behandling , herunder motion , kunstterapi eller dyr behandling .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------