Position: sygdoms > HIV/ADIS >

middel for følsomhed over for varme og kulde

   Mange mennesker har svært ved at nyde visse fødevarer og drikkevarer , fordi de kæmper med tandlæge følsomhed over for varme og kulde . Dette er normalt ikke en alvorlig tilstand , men når du er i smerte , mens man spiser og drikker det kan være en plage . Vær ordentlig pleje af dine tænder , og se, hvad du spiser , og du kan være i stand til at holde din følsomhed i skak

Tandpasta


Undersøg de materialer , du bruger til at børste dine tænder , såsom tandpasta og tandbørste , og også hvordan du børste dine tænder . Tandpastaer , som hævder at blege eller kontrollere tandsten kan faktisk øge din ubehag . Den vigtigste ingrediens , du ønsker at undgå , er natrium pyrofosfat . Brug i stedet tandpasta udviklet til at hjælpe følsomme tænder . Et par mærker er : Sensodyne , Denquel og Arm Hammer

Tandbørste


Der er flere grunde til følsomhed . De fleste af den tid, det er, når tandemaljen er blevet slidt ned . Din emalje er en belægning , der beskytter dine tænder .
overveje at skifte til en tandbørste , der er blød-strittede . Hard-strittede tandbørster kan fjerne emaljen. Hertil kommer , er opmærksomme på , hvordan du børste dine tænder . Det er bedst at bruge en up -and -down bevægelse . Må ikke børste for hårdt , og holde sig væk fra tandkødsranden . Bare disse få trin kan gøre underværker for din følsomme tænder .

Acid


Undgå alle fødevarer og saft , der er sure , da de kan nedbryde din tandemaljen . Citroner, limefrugter og appelsiner er et par eksempler . Sommetider slik kan forværre følsomme tænder . Begræns slik , hvis du oplever ubehag , mens man spiser dem . Også holde sig væk fra ekstremt varme eller kolde fødevarer .

Spyt

Dr. Catherine M. Flaitz , dekan på University of Texas Dental Branch i Houston , siger , at tabet af tanden overflade kan forårsage følsomhed overfor varme og kulde . Hertil kommer , kan utilstrækkelig spyt eller spyt , der er for tyk bidrage til opblødning af tænderne . Prøv at skylle med vand og bagepulver til at fremme re-hærdning af tænderne . Brug en lille mængde vand med u00BC teskefuld bagepulver . Chewing sukkerfrit tyggegummi er en anden god måde at øge spyt og tilskynde til videreanvendelse-hærdning .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------