Position: sygdoms > HIV/ADIS >

perifer neuropati behandling narkotika

   Millioner af amerikanske lider af perifer neuropati . Smerten kan være så alvorlige , at mange simpelthen ikke kan leve et normalt liv . Men der er medicin , der kan bruges til at hjælpe lindre symptomerne

Årsag


Ifølge Mayo Clinic , er perifer neuropati forårsaget af nerveskader . Dette resulterer i prikken og brændende , typisk i hænder og fødder .

antidepressiver


Ifølge drugs. com , anti-depressiva såsom Cymbalta , som påvirker to neurotransmittere i hjernen , serotonin og noradrenalin , viser effekt i behandlingen af sygdommen .

GABA


Narkotika gerne Lyrica påvirke GABA ( gamma-aminosmørsyre ) i hjernen , er direkte forbundet til at sove . Den medicin lindre nerver og bidrage til at mildne neuropatiske smerter .

smertestillende medicin

Smerter medicin som opioider bruges også til at behandle neuropati , men har stærke afhængighed potentiale samt bivirkninger . Disse medikamenter kan anvendes til svær smerte , men disse virkninger bør overvejes.

krampehæmmende

Præcis hvordan anti-Krampestillende narkotika arbejde er uklar . Det er en udbredt opfattelse at de blokerer natrium -kanaler i hjernen , som bremser aktiviteten af nervecellerne . Disse stoffer kan også holde smerter signaler i at nå andre dele af hjernen , ifølge emedtv. com .

Tips

Uanset hvilken medicin patienten og lægen beslutte , uddannelse om sygdommen er nøglen, før patienten begynder medicin regime .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------